22.2.2018

22.2.2018

maanantai 26. joulukuuta 2011

LEPPOISAA TAPANINPÄIVÄÄ KAIKILLE

Tänään on maanantai eli Tapaninpäivä ja 26. päivä joulukuuta. Aamu aukeni aurinkoisena, joskin pienoista pilvien leikittelyä on todettavissa kera auringon. Mutta asteet olivat korkeimmillaan +20 ja nyt alkaa jo hiljalleen päivä painua iltaan ja viilenevää on havaittavissa. Nyt menemme jo kohti uutta vuotta ja pian on aika katsella taakseen tätä vuotta, jotta mitähän kaikkea onkaan tapahtunut meille. On tapahtunut aika paljon kaikenlaista, mutta siitäpä yhteenveto sitten myöhemmin.
Eilen teimme pienemmän lenkin, koska säätiedotus lupasi sivuillaan sadetta, jota ei kuitenkaan tullut. No, mielenkiintoista tuleeko sitä sadetta tänäänkään, vaikka pilviä on leijaillut uhkaavasti tuolla taivahalla. No, mutta tänään ajattelimme pitää lepopäivän ja rynnistämme jälleen huomenna, mutta tällä kertaa menemme kohti Suolajärveä kaupungin puolelta. Mielenkiintoista ja eväät vain mukaan ja matkaan jo käy!
Mutta laitanpä tänne teillekin kuvia nyt jo valmiista sukista, jotka tein rakkaalleni sekä muutamia lahjoja, jotka rakkaaltani sain.

Tällaiset sukat rakkaani  sai ja on hyvin tyytyväinen...

...ja terää ja kantapäätä lähempää kuvattuna...

...sitten sain vielä rakkaaltani näin kauniin huivin, jonka toki itse valitsin...

...sekä tämän kauniin ja lämpimän Perun alpakkalangasta tehdyn ponchon, joka on täälläkin tarpeellinen...ja olipa halpakin...

...tämä on siis aivan ihana. Kiitos, rakkaani!

Leppoisaa Tapaninpäivän jatkoa teille kaikille, rakkaat ystävät, täältä Torreviejasta, niin ihanasta!

4 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos Huopatossunen! Rauhallista viikkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  2. Ihania lahjoja. Täällä Nurmeksessa oli myrsky. Onneksi sähköt eivät menneet poikki. Mukavaa loppuvuotta teille.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Mukavaa loppuvuotta myös sinne teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...