22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

RAUHALLISTA JOULUPÄIVÄÄ KAIKILLE

Tänään on sunnuntai eli joulupäivä ja 25. päivä joulukuuta. Aamu aukeni auringon noustessa, mutta joka pian peittyi pilven taakse. Lounaan syötyämme lähdimme taas tarpomaan teitä ja mantuja, tuntemattomaan. No, emme me kovin pitkälle menneet tänään, kun on luvattu sadetta ja siltähän se nytkin näyttää, että tummat pilvet kasaantuvat taivaalle. No, sadehan tekee hyvää ja kun lämmintäkin riittää, niin kasvit nauttivat.

Tässä teille ruusuja tästä pihaltamme...

...kuvattuna siis jouluaattona eli eilen...

...ja tässä vielä lähikuvaa "yksi ruusu on kasvanut laaksossa, ja se kauniisti kukoistaa..."

No, eilen me kiersimme pitkän lenkin ja sain vangittua paljon kuvia. Menimme aivan tuntemattomaan ja kartankin ulkopuolelle, mutta me vaan menimme...ja menimme. Nousimme jyrkkiäkin mäkiä ylös ja toisella puolella alas, oli metsävyöhykkeitä välissä ja kauniita puistoja ja asuinalueita.

Tässä kasvaa fiikus luonnossa, joka meillä sojottaa joka puolelle ruukussa sisätiloissa...

...ja hieman lähempää, jotta sen voi tunnistaa näin paremmin...

...ja siellä kaukana tuo Suolajärvikin häämötti, kun alaspäin kuvasin...

...ja katunäkymää ja arkkitehtuuria mahtavaa...

...ja tuolla häämöttää Välimeri...meri on aina meri...

...aika erikoisia rakennuksia.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein ihanaa ja rauhallista ja nautinnollista joulupäivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. OOOOH miten ihanat ruusut. Meillä täällä Nurmeksessa satoi lunta. Oikein sellaisia ´rukkasia´. Ihanaa kun Sinä nautit siellä lämmöstä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Joka kerta ohikulkiessani ihailen näitä ruusuja! No, onhan se valkoinen lumikin kaunista ja tunnelmallista! Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...