22.2.2018

22.2.2018

perjantai 8. maaliskuuta 2013

IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE 8.3.2013

Tänään on perjantai ja jo 8. päivä maaliskuuta. Ulkona satelee lumihiutaleita hiljalleen, sataa maahan lumivalkoiseen...asteiden ollessa -5 eikä se siitä taida enää kylmemmäksikään tulla.

Tänään on myös Naistenpäivä, joten hyvää Naistenpäivää kaikille!
Viime vuonna minä sain Naistenpäivänä juuri automme kera kuljettajan. No, tänään sain ministationin eli mini buffalon eli ulkoisen kovalevyn, johon voin tallentaa kaikki nyt hieman enemmän järjestyksessä kuin tuossa vanhassa buffalossani, joka aivan turpoaa valokuvista, liitokset natisee. Siispä, kiitos rakkaalleni tästä ihanasta lahjasta! Ensi vuonna sitten taas jotain muuta ja silloin olemmekin jo muualla.

Mutta kyllä nuo tietokoneen apuvälineet ovat tosi tarpeen, vaikka tässäkin koneessani on gigoja aivan mahtavasti, niin silti tuntuu että on liian hidas. Nyt ei muuta kuin kuvia pois pikku buffalolle ja koneelta pois, niin koneen olo kevenee samassa tahdissa kuin omanikin, kun taas on kolmessa päivässä mennyt 300 grammaa pois, jihuuu. Taitaapa se elämä vielä voittaa minunkin kohdallani. No, tänään lääkäri soittaa jostain asiasta, jota en tiedä edes, mutta sen kuulee sitten.

Puikot on kilkattanut aikamoista vauhtia ja nyt on siis omat sukkani, polviin asti varret, aivan valmiit. Mutta nyt aloitin jo tyttärelleni sukkia samasta langasta eli Tuomas-langasta, joka minusta on ihanan pehmeää ja lämmintä lankaa.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa Naistenpäivää!


Tällaisen ihana pikku Buffalon sain tänään Naistenpäivänä, 8.3.2013. Kiitos, rakkaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...