22.2.2018

22.2.2018

torstai 14. maaliskuuta 2013

LUMIPYRYÄ...AJATUS ESPANJAN AURINGON ALLA

Tänään on torstai ja jo 14. päivä maaliskuuta. Taivaalta pyryttää lunta ja pakkasta on -8 astetta. Liekö se tuosta vielä lahtuu?

Mutta minun ajatukseni ovat jo Espanjan auringon alla ja +20 asteen tuntumassa. Nyt vain odottelen uusia vaatteita Cellbesiltä saapuvaksi, jotta saisin niitä mukaani.

Ajatukseni ovat todellakin Espanjassa ja kun katselen noita viime talvena otettuja kuvia ja videopätkiä, niin vielä kovempi ikävä tulee sinne. Viime talvena olinkin hyvässä kunnossa ja jaksoin jopa matkustaa vielä Brasiliaankin asti. Nyt olen ollut enimmäkseen sisällä täällä kotona ja olen todellakin hyvin väsynyt. Mutta jopa ajatuskin pian lähdöstämme saa minut jonkin verran virkoamaan. Ja hyvältä tuntuu, kun tietää, että ensi talveakaan ei enää tarvi täällä pakkasessa kärsiä, vaan saan nauttia Välimeren ilmastosta, joka on maailman terveellisin ilmasto kahden Suolajärven lisäksi. Siellä on meidän Paratiisi ja siellä sydän lepää!

Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa viikon jatkoa!

 Siellä se aurinko paistaa...ja elämä hymyilee...
 ...ja kone lentää pilvien yläpuolelle...
...ja laskeutuu toiseen kotimaahamme, jossa kotimme ja ystävämme odottavat meitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...