22.2.2018

22.2.2018

perjantai 21. kesäkuuta 2013

IHANAA JA NAUTINNOLLISTA JUHANNUSTA KAIKILLE

Tänään on nyt sitten perjantai ja 21. päivä kesäkuuta ja keskikesän suurin juhla Juhannus. Aurinko paistaa vihdoinkin ja asteita on +23.

Me vanhat vietämme rauhallista juhannusta täällä kotosalla Väinönlinnassa nauttien hiljaisuudesta ja herkuista, joita on aika paljon. Mutta minä myös parantelen tulehdusta, johon onneksi sain antibioottikuurin, jonka pitäisi...siis pitäisi parantaa tulehdus jälleen.

Verenpaineeni on koholla, jonka ilmoittelee myös upouusi mittarimme äänellään ja välillä on ollut rytmihäiriöitäkin. Mutta olen vain lepäillyt ja nauttinut. Sukkiani en ole jaksanut kutoa, mutta onhan tässä aikaa, sillä ei niistäkään paljon enää puutu.

Mutta aika tässä menee pikku hiljaa ja hissukseen. Reissumme siis peruuntui tulehduksen vuoksi ja ensi viikolla jos uskaltaisimme yrittää uudestaan samaa reissua: itään...etelään...itään ja länteen, siis yksi yö ja kaksi päivää.

Nyt toivotan teille kaikille oikein turvallista ja nautinnollista juhannusjuhlaa!



6 kommenttia:

  1. Aurinkoista Juhannuksen aikaa.
    Meillä grilli kuumana, saunavastan tuoksua ja lastenlasten iloista hassutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iloista juhannusta teille sinne! Tuo on sitä ihka oikiaa juhannuksen viettoa! Me täällä vaan hissutellaan ja minä taistelen tulehdusta vastaan.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Tarina! Nautinnollista kesän jatkoa myös sinulle!

      Poista
  3. Huolissani sinusta, tulin kurkkaamaan, että mitä kuuluu???
    Toivottavasti voit paremmin...
    tuksu-ystäväsi, täältä Hämeestä, Wanhasta Mummulasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Tuksu aito ystäväni, vilpitön ja ystävällinen ja sydämellinen ja iloinen ja auttavainen...No, tuota, voimani alkavat pikku hiljaa palautua ja mielialani kohentunut ja katse on jo pilvien yläpuolelle eli siis...juuu...Yritän saada painoa pois, joten syön aika vähän joten sekin on voinut viedä voimani nyt.Mutta päivä kerrallaan ja toiveikkain mielin syksyä kohden! Aurinkoisia päiviä sinne teille!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...