22.2.2018

22.2.2018

tiistai 13. syyskuuta 2011

NIMENMUUTOS: SPANISH HOME - SWEET HOME - BIENVENIDOS


Bienvenidos - Mensajes y Imágenes!


Tänään on tiistai ja 13. päivä syyskuuta.  Päivä on pilvinen ja vettä satelee ja asteita on +13. No, Torreviejassa on päivällä jopa +30 astetta. Mutta sinne me pääsemme sitten  44 päivän kuluttua. Siis vielä 44 päivää ja sitten me lennämme...


Eilen sain kudottua molemmat sukan varret suunniteltuun mittaan ja pappa haki tänään lisää lankaa, joten saan jatkettua terän kutomista.
Ihanaa ja kiitos pappani!


Espanjaa on tullut hieman ainakin kerrattua, joten eiköhän siellä pärjää. Olen ainakin kuullut, että siellä pärjää aivan omalla äidinkielelläkin ja myös englannilla ja eiköhän siellä sitten paikalliset  opeta sen verran espanjaakin, jos on tarvis. Ainakin tärkeimmät sanat ja lauseet on tallennettuna muistilokeroihini. Minulle on myös kerrottu luotettavista lähteistä, että siellä on paljon yli 60-vuotiaita ja sehän on mukavaa kuulla. Ja tietääkseni jo Fuengirolassa on noin 20 000 suomalaista ja täällä Torreviejassakin on noin 1000 ainakin.


Mutta vielä on paljon ajateltavaa, muistettavaa, tehtävää, mutta eipä liikaa mietitä, jotta ei tule mitään vakavaa. Otetaan vaan rennosti eli take it easy, kuten on tapana sanoa. 


Mutta nyt kutsu kuului syömään, joten toivotan teille kaikille oikein mukavaa tiistai päivän jatkoa satoi tai paistoi ja vielä ajatuksin:Sydämeesi aurinko talleta, niin pimeinkin päivä on valoisa!

2 kommenttia:

  1. Täällä sataa sataa ropisee mutta on yllättävän lämmintä. Sienisadolle sade ainakin tekee hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Varmasti sieniä syntyy sateella ja lämmöllä! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...