22.2.2018

22.2.2018

tiistai 19. maaliskuuta 2013

AURINKO PAISTAA JA LINNUT LAULAA

Tänään on tiistai ja jo 19. päivä maaliskuuta. Aurinko on paistanut aamusta asti ja pakkasta on -4 astetta, mutta tuuli on vielä koleaa. Mutta linnut laulavat jo niin mukavasti kevättä, vaikka lunta on vielä aika paljon maassa.

Nyt olen taas kutonut vaihteeksi sukkia ja tyttäreni sai kahdet sukat ja itselleni tein yhdet uudet sukat matkaamme ajatellen. Tällaiset niistä tuli:



Harmaa lanka on Tuomasta ja punainen 7veikkaa.

Nyt en ole taas keksinyt, että mitä alkaisin kutomaan, kun jännitys kohoaa lähestyvän reissumme vuoksi. Mutta on tosi ihanaa päästä aurinkoon ja siellä näyttää olevankin jo +20 asteen paremmalla puolella. Mutta sitten kun palaamme tänne, niin toivottavasti täälläkin olisi jo lämmintä ja lumi olisi sulanut jo pois.

Ja nyt taas näitä rakkaita kuvina:




Minun ihanat ja rakkaat nukkeni, joita taitaa olla jo yli 100!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa päivän jatkoa!

7 kommenttia:

  1. Niin kauniit sukat ja kivalla kuviolla.
    Meilläkin on hurjan paljon lunta, ettei pihatouhuihin pääse vielä pitkään aikaan. Sormia jo tekisi mieli möyhimään multaan.
    Mutta teillä on kiva reissu edessä , kun pääset ulkoilemaan ilman liukastumisvaaroja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi hilmiina! Saas nähdä onko nuo lumikasat sulaneet vielä vappunakaan. Juu, meillä matkalaukut jo tärisee ja odottelen nyt uusia vaatteitani saapuvaksi.Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat olet tehnyt. Onpa upea tuo "nukkepesue". Minä esittelin myös blogissani pinkkiksen ja montsin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! No, nuket ovat vaan niin ihania ja nille on kiva tehdä vaatteita. Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  5. Hienot sukat, tosi kaunis kuvio
    Uusia kuulumisia täällä kovin jo odotellaan!

    -Sari

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Stiina! Niin, minulle on kertynyt tähän mennessä jo 105 nukkea, joille teen vaatteita. Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...