22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

ESPANJA MIELESSÄIN...11 PÄIVÄÄ...

Tänään on sunnuntai ja jo 17. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa pakkasyön jälkeen ja asteita on vielä -13, mutta luvasssa on auringon lämpöä +1 asteen verran. Nyt on tosi kaunis ulkoilusää, joten ylös, ulos ja lenkille, joka kynnelle kykenee!

Meillä lähdön hetkemme lähenee ja jännityskin tiivistyy. Suuri kaipaus saa pian ihanan tunteen, kun saavumme Espanjan auringon alle, tuttuun kaupunkiin, jossa saamme viettää tällä kertaa vain lyhyehkön ajan, mutta hyvää sekin tekee. Syksyllä sitten jatkamme oleskeluamme pidempään.

Siispä me ostimme uuden härvelin, jota kutsutaan elektroninen kääntäjä ja joka on osoittautunutkin erittäin hyväksi. Kas, me kun olemme jo vanhoja ja aivot eivät enää ota vastaan uusia kieliä, niin tuosta härvelistäpä jääkin aivoihin jotain sinne muistilokeroihin talteen. Ja kun meidän pitää puhua myös saksaa, englantia ja espanjaa, niin johan on härvelillä töitä.Mutta toki hieman on jo alku pohjia näihin kieliinkin.


Tällainen tämä härveli on ja hyväksi olen sen todennutkin...

...ja nyt vaan katseet kohti Espanjaa ja Välimerta.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista kevään jatkoa, sillä me palaamme vasta kun viimeiset muuttolinnut palaavat Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...