22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

HELEÄTÄ JA HEHKUVAA HELMIKUUTA

Tänään on sunnuntai ja 3. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa jälleen ja asteita on -5. Luonto on hyvin kaunis ja kutsuu monet lenkkeilijät ylös, ulos ja lenkille. Niin oli ennen, mutta nyt on kaikki toisin. Vaan enpä anna murehille aikaa, sillä pianhan me pääsemme Espanjan aurinkoon ja Välimeren tuoksuja haistelemaan ja tyrskyistä nauttimaan. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!

Nyt olen pitänyt hieman paussia käsitöistäkin, mutta muutama päivä riittää, kun kas, onhan sitä muutakin tekemistä kuin käsitöitä, vaikka käsityöt ovat siitä rakkaimmasta päästä, kun harrastuksista on puhe. Mutta eilen kävimme kaupassa ja ostimme pitkästä aikaa kalaa...kalaa...kalaa eli ihanaa kuhaa ja haukea. Ja kyllä tulikin niin maittava ateria illalla, että minäkin nukuin tosi, tosi hyvin yön. Laitoimme kuhafileet vuokaan mausteineen ja tillin kera ja sitten päälle vihanneksia ja kalatiivistettä ja uuniin. Tänään me teemme iltaseksi haukea samalla tavalla. Saas nähdä, millaista hauesta tulee! Mutta kuha on sitä kalan aatelia ja parasta mitä tiedän!

Wilhelmiina tässä hymyilee teille kaikille!

Perjantaina eräs erittäin hyvä ystävä kävi kahveella ja siinäpä vierähti ilta tosi mukavasti haastellen niitä näitä.
Hän toi minulle tällaisen :
 Siis tuolla Nalle-Vaarin sylissä...
 ...tällainen aivan ihana...
 ...niin suloinen villakoira nimeltä Vili...
 ...ja tässä hän poseeraa pöydällä virkattujen tablettien päällä...
...mutta hän vaan on niin suloinen, eiks vaan!

Mutta nyt olemme syöneet uunikuhaa ja pian lähdemme tyttäreni luokse kahveelle, kuten käymme joka sunnuntai. Nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa päivän jatkoa ja auringonpaisteisia päiviä ihan jokaiselle!

4 kommenttia:

  1. Meillä on aina lauantaisin kalapäivä. Torilta silakoita, herkkua.
    Me keitimme rapuja eilen, kotomaassa liian harvinaista herkkua, täällä maukkaan tuoretta.
    Nyt teillä on sitten helppohoitoinen koira, ei tarvi edes ulkoiluttaa uutta villakoiraa.
    Mukavaa sunnuntaita, me suunnataan satamaan ulkoterassille päiväkahville.

    VastaaPoista
  2. Kuha on kyllä maailman paras kala!
    Tykkään!
    Mukavaa viikonloppua teille sinne!
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi hilmiina! Juu, kyllä silakatkin on hyviä, mutta ehkä olen lapsena saanut niin paljon niitäkin syödä, että kuha tuntuu nyt paremmalta.Rapuja en ole koskaan syönyt enkä syö. Juu, meillä on aivan valloittava villakoira Vili, jota ei tarvitse viedä uloskaan. Aurinkoista sunnuntaita myös sinne (täällä -3 astetta ja aurinko paistoi)ja nauttikaahan olostanne!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi tuksu! Kuha on toki yliveto ja nyt kypsyy haukifileet kera vihanneksien. Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...