22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Hyvää juhannusta kaikille!

Tänään on keskiviikko ja 23. päivä kesäkuuta. Asteita on tällä hetkellä vielä +15 astetta. Aurinko on paistanut koko päivän siniseltä, pilvettömältä taivaalta. Variksen pojat ovat lentäneet jo pesästään kauemmas täältä, missä saavat kunnon ruokaa. Pääskyset lentelevät kuin nuolet keittiön ikkunan yläpuolella olevaan räystääseen, jossa lienee pesiä enemmänkin.

Tänään kävimme Justinan ja Unelman kanssa eläinlääkärillä. Luulimme, että nyt on mussukoitten loppu tullut. Mutta niin ei ollutkaan. Unelmasta otettiin verikokeita ja jotain tulehdusta oli, mutta useimmat arvot olivat hyviä. Molemmissa silmissä hänellä on kaihi ja nyt annamme insuliinia taas toiseen paikkaan. Olemme saaneet erittäin hyvin annettua insuliinia hänelle jo yli 4 vuotta, mutta nyt on alkanut olla vaikeata, vaikka toki vaihdamme paikkojakin. Justina voi hyvin, paitsi että kaihia tulee hänellekin. Ja sellainen kasvain(ei syöpä) on hänellä mahassaan. Mietitään, josko leikataan tai ei. Muuten tytöt olivat erittäin reippaita lääkärillä ja saivat molemmat kehujakin siitä.

Tänään en oikeastaan ole ehtinyt tehdä oikein mitään. No, paistoimme toki porkkanapihvejä ja teemme niitä toistekin, sillä ne ovat hyviä.

Kylläpä on ulkona luonto kaunista, niin vihreää ja niittyleinikit ja koiranputket kukoistavat nurmikon ja ojan reunoilla.

Mutta huomenna on taas toisenlainen päivä, joten ehkäpä jo huomenna jatkan kutomista. Huomenna pitäisi myös ommella sellainen valkoinen tyynyliina pitsin kera pikkuiselle Jesse-herralle.
Nyt kuitenkin laitan muutaman kuvan meidän prinsessasta nimeltä Muru. Ja siitähän tämä bloginikin sai nimensä.
Toivotan teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja leppoisaa juhannusta ja pitäkää itsestänne hyvää huolta!


                              Hän on suloinen mummin kulta

12 kommenttia:

  1. Mukavaa juhannusta. Muru on komia :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos Neferi! Mukavaa juhannusta myös sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  3. Teemme lähtöä mökille. Lupasi sadetta huomiselle, mutta katoksen alla punaviiniä nautiskelemme makoisten grilliherkkujen kera.
    Oikein leppoisan lämpöistä Juhannusta teille molemmille.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Hilkka! Oikein mukavaa ja leppoisaa ja nautinnollista juhannusta teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Hienoa kuulla että tytöt voivat hyvin eikä kasvain ole pahanlaatuinen. Tänään kun katsoin Nuuskan riehumista uimisen jälkeen, en millään voisi uskoa että sen elinaika lasketaan viikoissa :) Muru on aivan ihana <3

    VastaaPoista
  6. Juu, tytöt voivat hyvin, vaikkakin Unelmalla oli maksa-arvot ja leukkarit koholla, mutta ei kuulemma ole huolta. He ovat jo pian 13 vuotiaita ja molemmilla kaihi silmissä. Unelmalle on jo vaikeaa löytää pistospaikkaa, kun aina koskee. Muru on tyttäreni prinsessa. Teille kaikille voimia ja nauttikaa täysin sydämin Nuuskasta ja toivottavasti vielä pitkään! Mukavaa juhannusta teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. Ihana kisuliini, krapsuta leuan alta minunkin puolesta! Aurinkoista mittumaaria teille ja toivottavasti jatkuu tämä ihana lämpö:-))

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Askartelua&Elämänmakuja! Rapsutukset viedään perille! Oikein mukavaa juhannusta myös sinulle ja kaikille rakkaillesi! No, onneksi ei nyt ole liian kuumaa kuitenkaan! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Onpa koria Muru!
    Juhlavaa Juhannusta!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos Tarina ja Murukin pokkaa kehuista ja nostaa päätään kohti kattoa ja sanoo MJAU!Leppoisaa juhannusta myös sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  11. Toivottelen Oikein Hyvää Juhannusjuhlaa sinnekin!
    Nautitaan ihanasta kesästä ja toisistamme!
    Kissoille hyvää vointia :)
    tuksu

    VastaaPoista
  12. Kiitos, kiitos, Tuksu! Leppoisaa juhannusjuhlaa myös sinne teille maaseudun rauhaan kauniiden kukkien keskelle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...