22.2.2018

22.2.2018

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Hyvästi, ihana Haapsalu! Palaamme jällehen!

Tänään on maanantai ja 26. päivä heinäkuuta. Koneeni näyttää asteita olevan +25, mutta luvattu on jopa +30 astetta. Huhhuh, mitä helteitä taas on tulossa. No, onneksi tänä aamuna hieman sateli, mutta vain muutamia pisaroita.

Eilen piti jättää hyvästit ihanalle Haapsalulle ja se tuntui niin ikävältä. Mutta ikävältä säästymme, kun palaamme syksymmällä jälleen Haapsalun maisemiin ja Terveyskylpylän hoitoihin ja hyviin ruokiin.

Palatkaamme viikon takaisiin tunnelmiin, kun lähdimme Hesingistä kohti Tallinnaa ja Haapsalua. Herätys oli kello 4.00 ja bussi lähti Porin linja-autoasemalta kello 5.45. No, siinä sitten aika pian vedin sukan kutimen esille ja sainkin kudottua aika paljon. Pian, noin 3 tunnin kuluttua, saavuimme Länsisatamaan ja siitä alkoikin tuskien taival kävellä pitkä matka terminaalista laivaan. Se oli niin pitkä ja vaikea matka, että siihen riittää sanat, että "kaikesta vahingosta viisastuu". Mutta laivassa jatkoin sukan kutomista. Sama pitkä matka sitten myös Tallinnassa oli päästä laivasta linja-auton luokse. Mutta vaikeuksien kautta voittoon ja lopussa se kiitos kuitenkin seisoo. Mutta tässäpä kuvia lähdöstämme.
                  Maisema Helsingin  Länsisatamasta laivasta katsottuna
         Ja pitihän se purjelaivakin saada kuvaan mukaan
                  Ja laivan aiheuttamia tyrskyjä...laivan ikkunasta kuvattuna...
                               ...ja pienoista aallokkoa...meri..meri... la meer...

                                    ...ja meri...läheltä...
                        ...ja meri kaukaa...

Ja tässä siis oli kuvia lähtösatamasta...eli meri...meri...meri...

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa maanantaipäivän jatkoa ja pitäkäähän itsestänne ja myös toisistanne huolta! Lisää kuvia seuraavalla kerralla, sillä kuvia ja nauhoituksia on paljon!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Siellä oli niin kaunista ja niin rauhallista, ei mitään kolinoita eikä pörinöitä kuulunut. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...