22.2.2018

22.2.2018

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Huomenta, huomenta, täällä Haapsalu 24.7.2010

Tänään on lauantai ja 24. päivä heinäkuuta. Aamu aukeni pilvisenä ja yöllä on sade kastellut asfaltin. Asteita on nyt vain +19.

Eilen kiertelimme Aafrikan Rand´aa pitkin ja palasimme kaunista promenadia meren rantaa seuraten. Ihana merituuli puhalsi aika kovaa ja tuntui, että silmät eivät pysy auki. Mutta sitten kun pääsimme rannalta pois, niin johan oli taas tyyntä. Näimme kierroksella myös joutsen perheen, joka tuli meitä kohti kuin pyytäen, että "ota meistä kuva, me olemme niin onnellisia." Ja minähän nauhoitin ensin ja sitten vaihdoin kameran kuvapuolelle ja napsin kuvia myös heidän pienokaisistaan.

Olen myös virkannut uudelle nukelleni jotain, mutta siitä sitten myöhemmin kuvin ja sanoin. Matkalaukut on nyt lähes pakattuna, sillä valitettavasti nyt on viimeinen päivä täällä ihanassa Haapsalussa. Täällä on ollut tosi hyvä ruoka ja todellakin mahtava hoito. Minäkin olen saanut vihdoinkin apua sairauksiini ja se on mieltä ylentävää se. Niin, matkalaukut on jo pakattuna, mutta vielä on hoitojakin tälle päivälle nimittäin jalkojen pyörrekylpy sekä jalkojen hieronta. Siihenpä ne sitten loppuvatkin tällä kertaa, mutta sitten myöhemmin syksyllä taas uudestaan.

Huomenna sunnuntaina siis lähdemme täältä Haapsalusta kello 10.30 bussilla kohti Tallinnaa, jossa vaihdamme omaan bussiimme tavarat ja jatkamme matkaamme kohti laivaan. Laivamatkamme kestää noin 2 tuntia ja Helsingissä jälleen menemme omaan bussiimme ja sitten kolme tuntia voin kutoa sukkaa, kun matkaamme kohti Poria ja omaa kotia.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa lauantaipäivän jatkoa ja pitäkäähän itsestänne huolta!

5 kommenttia:

  1. Nauttikaa kunnolla tästä viimeisestä loma päivästä.
    Hyvää kotimatkaa.

    VastaaPoista
  2. Matkalla on parasta sukan kutominen :). Mukavaa loppulomaa..

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommenteistanne Tarikka ja Neferi! Ihanaa oli täällä olla, mutta on ihana tulla taas kotiinkin ja lähteä taas uudelleen jonnekin päin. Mukavaa päivän jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  4. Muualla hyvä, kotona paras :) Teretulemast siis kotiin!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi, bemu! Juu, muualla on hyvä, mutta home sweet home! Tänne jää sydämeni ja tänne vielä palajamme! Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...