22.2.2018

22.2.2018

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Lisää kuvia Haapsalu, Estonia

Tänään on tiistai ja 27. päivä heinäkuuta. Asteita näyttää olevan +19 ja taivas on pilven peittämä. Mutta jospa tänään ei nousisikaan lämpö kovin korkealle. Ja huomiseksikin on ennustettu sateita, ukkoskuuroja.

Meillä on jälleen pyykkiä kuivumassa parvekkeella, joten kyllähän ne siellä aika hyvin kuivuvat tällaisillä lämpötiloilla. Kyllä sitä pyykkiä reissussa tuleekin aika paljon, mutta sitten taas välillä heittää koneeseen ja taas voi lähteä uudelle reissulle.

Koska en saa nauhoituksia tänne laitettua, jostain syystä, niin laitanpa vain tavallisia kuvia.

Kesäinen, kaunis puu ja sininen pilvetön taivas ja rauha ympärillä...


Kauniita, valkoisia kukkia nurmikolla, raikkaassa meri-ilmastossa...
Tämä näkymä on Terveyskylpylän edustalla...

...ja tässä uiskentelee joutsenperhe...

              ...tässä näkyy kaunista Aafrikan Rand´aa...

Olisin niin mielelläni halunnut laittaa tänne pieniä videopätkiä Haapsalun kauniista kaupungista, mutta se ei nyt vaan onnistu. Taisimme tehdä alussa jotain väärin ja nyt siitä saa sitten kärsiä. Mutta no problem, minähän voin sitten napata kuvia siitä videosta, niin ainakin jotain tulee näkyville.

Nyt siirryn virkkaamaan ja jossain vaiheessa sitten kuvaan tuliaisetkin. Mutta nyt toivottelen teille kaikille jälleen oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaa vielä kesästä niin kauan kuin sitä riittää.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia niin maisemista kuin katunäkymistäkin,säilyy pitkään muistona lomasta.
    Toivotaan ettei aivan mahdottomia helteitä enää olisi,ukkonen täällä ilmoittelee itsestään joka päivä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarikka! Ihanaa oli siellä olla, joten voin suositella lämpimästi! Siellä oli hyvä ruoka ja hyvät hoidot! Hieronta oli aivan mahtavaa! Mukavaa päivän jatkoa ja toivotaan että helteet jo hellittäisi ja ukkonenkin menisi jo menojaan!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...