22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

SIRUN ENSIMMÄINEN JUNAMATKA 4.1.2011

Tänään on keskiviikko ja 5. päivä tammikuuta. Pakkasta on tänään -14 astetta ja hyvin usvaisen näköistä, kun täältä 7. kerroksesta kurkistelee ulos. Eilen olikin liki -20 astetta kun matkasimme Porista Hämeeseen ja toki Tampereen kautta, jossa oli junan vaihto. Ja kun juna oli myöhässä, niin saimme paleltua pakkasessa aika kauan aikaa ja se ei tuntunut mukavalta. Mutta muuten oli aivan ihana joululoma.
Ja alkoihan tämä uusi vuosikin parhaimmalla tavalla, kun saimme pienen, suloisen Sirun luoksemme tuomaan meille lisää iloa elämään.


Mutta matkamme meni eilen hyvin lukuunottamatta junien myöhästymisiä. Ja kun tulimme pienen käärön kanssa omaan kotiin, niin se tuntui aivan mahtavalta. Olihan Siru tavallaan meidän ensimmäinen yhteinen vauvelimme. Ja vaikka kuinka olimme päättäneet, että "ei enää uutta koiraa", niin kun on sydäntenmurskaaja sylissään, niin meidän rakkauttahan ei voinut kukaan enää estää.


Nyt on ensimmäinen yö jo mennyt ja vietämme Sirun kanssa päiväämme sisällä pakkasen takia, kun hän on vasta 10 viikkoinen. Yö meni tosi hyvin ja hän kotiutui hyvin nopiasti kotiin tultuamme ja heilutti heti häntäänsä, joka on sen merkki, että hän on ottanut meidät mummikseen ja papakseen ja Unelmakodin kodikseen. Pappa meni ostamaan Sirulle puruluita ja jonkinlaisen vinkuvan lelun, jota saa kuljetella.


Mutta toisella kerralla taas enemmän ja kenestäpä muusta kuin Sirusta. Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa keskiviikko päivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne!
Tässä on siis Sirun tarvikkeita: oma peti, ruoka-ja juomakupit, harja, remmi ja panta.


Ja tässä pikkuinen nauha matkastamme:
Tällainen sydäntenmurskaaja ja ilon tuoja on Siru 10 viikkoa.

12 kommenttia:

  1. Bonjour,
    Il est adorable ce petit chien.
    Comment l'avez-vous appelé ? Puce ?
    Tenez vous au chaud et prenez soin de vous.

    VastaaPoista
  2. Bonjour Francois,
    Thank you very much for your comment! I call her Siru! She is so very, very sweet! Have a happy day!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Neferi! Juupa juu, Siru on aikamoinen ilon tuoja ja virkeä kuin mikä! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Jopas onkin suloinen!Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Juu, Siru on suloinen, todellakin pieni karvapallo ja sydänkäpynen! Mukavaa illan jatkoa ja suukkoja Manulle! Kurkkaappas muihin blogeihini, joista löytynee lisää kuvia ja videopätkiä.

    VastaaPoista
  6. Ompas söpö tämä teidän pikkuinen.
    Saako olla utelias ja kysästä mikä on rodultaan kun minä en kuvasta tunnistanut.

    VastaaPoista
  7. Ihana kultainen vekkuli, Sirusta kasvaa kaunis onnen koira ♥♥

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarikka! Hän on suloinen ja äitinsä on tiibetinspanieli ja isä on Japanin pystykorva. Mutta aikamoinen vekkuli tuntuu olevan ja nyt taas nukkuu.Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos seijastiina ystäväni! On hän kyllä sellainen vekkuli ja itse suloisuus!

    VastaaPoista
  10. Onpas sievä pentu :). Sirusta tulee varmaan hauskan näköinen aikuisena.

    Siru tuo varmasti paljon iloa elämäänne.

    VastaaPoista
  11. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Tosi on, että Siru tuo paljon iloa meidän elämäämme kuten nuoretkin. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...