22.2.2018

22.2.2018

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Suruviikon kuulumisia

Tänään on jo perjantai ja 9. päivä heinäkuuta. Aurinko on jälleen porottanut taivaalta ja asteita on +20. Onneksi ei ole aivan niin kuumaa, vaikkakin täällä sisällä mittari on kohonnut jo yli 27 asteen ja se kyllä tuntuu. Ken helteitä kaipasi, niin nyt niitä myös on saanut! Minä en kaipaa helteitä, vaan aivan hieman lämmintä jo nivelienikin vuoksi.

Enpä jaksa nyt käsitellä suurta suruamme, joten sanonpa vain, että kaipaus on suuri ja sydän itkee.

Mutta eilen olimme ostoksilla, sillä luettelo oli puuttuvista matkatavaroista aikamoinen. No, saimmehan me ihanasta Halpa-Hallista kaikki, mitä listassa lukikin. Kyllä on aivan ihana kauppa ja sinne menemme toki toistekin.

Keltainen villatakkini lojuu tuossa tuolini vieressä, mutta enpä jaksa käsilläni sitäkään kannatella saatikka että kutoisin näin kuumana päivänä, ehei. Ja toiseksi, nämä minun silmäni eivät pysy kovin kauan aikaa edes auki, joten en pysty vielä kutomaankaan. Mutta ranteeni takia on myös kutominen kiellettyjen listalla, mutta pehmennettynä, että puoli tuntia kutomista ja kaksi tuntia paussia ja verryttelyä. No, sehän sopii minulle kuin nenä päähän.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa heinäkuun helteistä päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!
               Uusi matkalaukkumme ja 2-kerros kassimme pyörillä
                         Ja matkalaukkumme lähempää...
                      ...vaateostoksemme...

                     ...ja ihana 2-kerroskassimme...hyvin kätevä...
                 ...uudet sandaalini...12 vuotta vanhojen tilalle...

                     ...ja kaksikerroskassimme pituusasennossa...pyörillä...
                         ...ja uusi tuulipuku, puseroita, kylpytakki ym....
         Ja arvatkaapas, kuka minut yllätti täysin tällä uudella tuolilla...

             ...no, kukas muu, kuin oma rakkaani...vanha tuolini kesti 9 vuotta ja toinen käsinoja jo hajosi, joten sain ansaitsemani tuolin...
   ...toivottavasti tämäkin tuolini kestää ainakin sen 9 vuotta...
    ..ja tässä tietokoneeni ruudun taustakuvana on Brasilian muistoja.

14 kommenttia:

  1. Voi sitä vaaria, on se niin kultainen ihminen! Halaukset hänelle :) Laukku on varmasti kätevä ja siihen mahtuu kunnolla tavaraa.
    Ei täälläkään jakseta kutoa; tänään jouduin ottamaan nitronkin kun väsyin kaupunkikierroksella. Nyt vaan huilataan kunnes helteet on ohi!
    Voimahalauksia ja jaksamisia täältä toiselta puolelta kaupunkia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, bemu! Kyllä me olemme tässä samalla puolella Poria, eli itäpuolella ja matka on vain noin 2 km Bemulandiaan! Muistappas nyt vaan lepäillä ja juoda paljon! Leppoisaa päivän jatkoa sinne kivenheiton päähän!

    VastaaPoista
  3. Oi,kyllä rakkaat ovat ihania,vielä ihanampia kun
    yllättävät!!Mukavan näköisiä laukkuja ja sandaalit
    Tuoli on varmasti hyvä!
    Mukavaa perjantain jatkoa!!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Niinpä, ilman rakkaita ihmisiämme elämä ei olisi mitään. Tuoli on todellakin tosi hyvä, joten tässä on mukava istua ja naputella ja pelata pasianssia, kun ei muutakaan jaksa tehdä. Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Olettepas löytäneet tilavan näköisiä laukkuja. Luulisi noihin matkatavaroiden mahtuvan ja jäävän vielä tilaa tuliaisillekin :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juupa, aika hyvät laukut löysimme Halpa-Hallista. Ja tuo kassi on tosiaankin 2 kerroksinen. Enpä ole moista ennen nähnytkään. Ja tuliaisia ajattelin tuoda joitain kunnon nukkeja ja ...lankoja...lankoja...lankoja, jos löydän Haapsalusta kauppoja. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Nyt kelpaa ostoksille, tuplaten tuliaisia. Kyllä Haapsalussa oli lankakauppoja, siinä keskustassa, on ihania vanhoja puutaloja. Torillakin oli toripäivänä kaikenlaista ostettavaa, mitä ikinä keksii tarvitsevansa.
    Täälläkin helteet jatkuu, sateesta ei tietoakaan. Pesin loput kaksi mattoa ja rannassa oli hieman viileämpää.
    Kyllä nämä rakkaat ovat parasta maailmassa.
    Leppoisaa iltaa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Hilkka! Juupa, pitänee sitten katsella, mitä itselleni ostaisi. Ja toki valokuvaan juuri noita ihania vanhoja taloja. Tosi on, että rakkaat ovat parasta maailmassa! Leppoisaa illan jatkoa!Ah, sitä meriveden tuoksua ja matot tuoksuvat pitkään pesun jälkeen, nuuuh!

    VastaaPoista
  9. Teitä potki onni syylingillä, kun löysitte kaiken tarvitsemanne saman katon alta!
    Mukavaa iltaa unelmakotiin!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Tarina!Minusta tuntui taas, että oikea mono potkaisi meitä isolla onnella. No, Halpiksesta löytyy kaikkea, myös ruokaa. Ja tyytyväisiä olemme ostoksiimme. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Mukavia matka-ajatuksia sinne. Kaikesta huolimatta. halpa-Halli on hyvä kauppa. Tampereen sellaisessa olen käynyt monasti ja tyttäremme luona Kempeleessä...
    Kukkakuvia iloksesi..mun blogissa.
    lämpöisin terveisin tuksu

    VastaaPoista
  12. Nyt kun sitten matkalaukut ja vaatteet ostettu niin joko ne liput on tilattu.
    Halpa-halli on monipuolinen kauppa huomasin sen Kuusamon reissulla.
    Mukavaa viikon loppua.

    VastaaPoista
  13. Kiitos, kiitos Tuksu ystävä! Käyn kurkkimassa sinun ihanaa blogiasi! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, matkatomistosta on varattu matka ja maksettu myös. Kaikki pitäisi olla kunnossa, paitsi silmäni ei ole. Mutta no problem! Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...