22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Ruusuista päivää kaikille!

Tänään on keskiviikko ja 11. päivä elokuuta. Yöllä sade ropisi ikkunalautaa vasten, mutta nyt on päivä ollut hyvin aurinkoinen ja asteita on nyt +21. Mutta oottakaas vaan, niin lämpötilat taas kohoaa.
No, kyllä se kaunis syksykin tulee vielä, mutta toki minä toivon, että tämä elokuu olisi vielä tällainen kaunis ja sopivan lämmin. Nyt on niin paljon asioita toimitettavana, että ei saisi tulla rankkasateita.

Minä olen nyt virkannut taas niin, että virkkuukoukku sauhuaa, joten pidän pienimuotoista paussia. Toinen etukappale on jo hyvän pituinen, vaan vielä pitää virkata, koska minä teen yleensäkin villatakeista pitkiä tai aika pitkiä 80-100 cm. Ja voitte uskoa, että näissä on tekemistä, jotta sen tarvittavan/halutun pituuden saavuttaisi.

Eilen me soittelimme pitkästä, pitkästä aikaa ja kyllä tuntui hyvältä. Tosin rakkaani lauloi ja minä vingutin hanuriani. Mutta kivaa oli jälleen yhdessä soitella ja laulella. Ehkäpä me vielä saamme nauhoitettuakin jotain tässä jossain vaiheessa.

Tänään olemme syöneet jo Maraboun ja nyt rakkaani huutelee jo latteelle ja jätskille. Pitäähän sitä jädeä syödä näin kuumalla, joten se tosiaankin virkistää.

Mutta nyt lopettelen lörinät ja toivotan teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaahan jokaisesta hetkestä, mikä teille annetaan.
 

11 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta ruususta, vaaleanpunaisista tykkään eritoten. Ja mukavasta tukoiokuvasta päivästäsi :)
    Ja yhtä mukavaa päivän jatkoa sinne:)
    tuksu hämeestä

    VastaaPoista
  2. Piharuusut alkavatkin jo olla siluvei :), joten täytyy tyytyä nykyään näihn kuviin.

    Villasukat piti jo kaivaa naftaliinista, mutta viikonloppuna saattaa tosiaan olla taas lämmintä. Mukavaa päivää :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos, kommenteistanne tuksu ja Neferi!
    On tainnut olla liian kuuma kesä ruusuille ja muillekin kukille.
    Tuksu: minäkin rakastan vaaleanpunaista ja minulla on korvikset, helmet ja rannerengas vaaleanpunaista. Morsiuskimppu...jaa, no sen näette sitten kuvissa elokuun lopulla.
    Neferi: kyllähän sitä nyt jo voi villasukkia pitää tai minulla on puuvillasta tehdyt sukat. Leppoisaa illan jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  4. Villatakkikeli on minullakin jo :D. Pitää enää ommella saumat niin saan puuvillaisen neuletakin alkusyksyn koleuteen.

    Mukava lukea että jaksat taas soitella.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Niinpä, elämä voittaa sittenkin! Oli ihanaa soitella! Juu, villatakkeja pitää olla ja tällä mummelilla taitaapi olla jo täysi tusina! Mukavaa illan jatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
  6. Villatakin mallia tulisi fundeerata, mutta on vielä niin lämmintä ettei mikään ohje iske.
    Ihastuttavaa iltaa unelmakotiin!

    VastaaPoista
  7. Siellä tehhään niin vauhilla villatakkia että kuume on tarttunu minnuunki ja piti ruveta ihan tosissaan katteleen että minkäslaisen sen oikeestaan tekisi ja minkä värisen.Sininenhän se lempivärini kylläkin on..Saa nähä sitten mitenkä tämän mummelin sitten käy sen neulomuksen kanssa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos, kommenteistanne, Tarina ja Tarikka! Minähän teen vain suoraa pötköä enkä mistään mallista, mutta nämä mallit kun sopivat tällaiseen virtahepo-kroppaan. Tehän molemmat osaatte tehrä niin hienoja takkeja! Mukavaa uutta päivää teille molemmille!

    VastaaPoista
  9. Kauniita ruusuja! Villatakki langat odottavat minullakin!
    Mukavaa torstai päivää!

    VastaaPoista
  10. Minä neuloin nuorempana villapuseron,tosin siitä tuli vähän liian iso,nuorisomalli ehkä.:D.Minä kun tykkään sellasesta vähän väljän laisesta,pitää olla ettei tukehdu paidan sisään.:)Ahaa vai hanuria sitä soitellaan,mun isäkin soittelee joskus,mielikseen! Mukavaa aamupäivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  11. Kiitos, kiitos kommenteistanne vesimiesneuloo ja Tansku! Villatakkejahan pitää olla, vaikkei sisällä ainakaan niitä tarvi pitää.
    Tansku: minäkin soittelen vain ilman oppia ja yritän säestellä rakkaani laulua, kun hän laulaa ja soittaa viulua, joten meillä on hauskaa yhdessä. Youtubessa on jo noin 30 meitin esitystä.
    Mukavaa torstaipäivää teille molemmille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...