22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Yllätysten aika ei ole ohi...

Tänään on keskiviikko ja 18. päivä elokuuta. Aamulla sateen ropina herätti meidät jo varhain eikä siinä musiikissa voinut enää nukkua. Asteita on tällä hetkellä vieläkin +23 astetta. Aurinko on paistanut koko päivän sen sateen jälkeen.

Minä kävin tänään suuhygienistillä ja saavuttuamme kotiin, keitimme latteet. Mutta nyt ei ollutkaan enää kakkua eikä jäätelöä, sillä se mässäily on loppu ny. Huomenna pääsen hierojalle eli koko vartalohierontaa, aah, miten hyvää se tekeekään. Sain sitä Haapsalun Terveyskylpylässä ja kyllä oli aivan toisenlainen olo.

Aloitin eilen myös pieniä sukkia näille nukeilleni ja nyt ne ovat valmiit. Minä tein siis jämälangasta, joka jäi minun sukistani ja jonka ostin Haapsalusta. Mutta tuollaisiin pieniin sukkiin se lanka riitti ja vielä jäikin, niin saanpahan vielä toisetkin sukat.

Ja koska elokuu on yhtä juhlaa, niin yllätys..yllätys...meille tulee tällainen syyskuun lopussa.




Tällainen ihana Heidi tyttönen saapuu siis meille syyskuun lopussa!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Siinä saa langanloput tarkalleen käytettyä kun tekee nukelle sukat :). Kyllä on sievä Heidi nalle kainalossaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Pieniä sukkia on kiva ja nopea tehdä. Ja nukkejahan minulla on aika paljon.Juupajuu, Heidi on ihana!Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kaunis nukke,nallen kanssa!
    Mukavaa torstai päivää!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Juupajuu, Heidi on kaunein ja ihanin nukkeni ja 110 cm pitkä. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Arki se koittaa juhlien jälkeen väistämättä :). Kivaa odotusta siis tiedossa syyskuussa...

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Neferi! Juupajuu, arki se koittaa ja viikon kuluttua on se suurin juhlamme. Mutta Heidi tulee syyskuussa! Oikein leppoisaa päivän jatkoa! Asteita nyt +16, luvassa +21.

    VastaaPoista
  7. Lämpöinen syntymäpäivä hali ja onnittelut!
    Onpas viehättävä nukke.
    Viihtyisää iltaa!

    VastaaPoista
  8. Kiitos,kiitos onnitteluista,Tarina ystäväni!Juupajuu, Heidimmeon ihana ja tulee meille syyskuussa. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...