22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sunnuntain kuulumisia Unelmakodissa 26.9.2010

Tänään on sunnuntai ja 26. päivä syyskuuta. Aurinko on paistanut koko päivän pilvettömältä taivaalta ja asteita on vieläkin +11. Kun katsoin taakseni ja ulos ikkunasta, niin taivas on niin kaunis. Luvassa on ainakin torstaihin asti aivan mahtavia säitä, aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Miten kaunista syksy voikaan olla, kun aurinko paistaa ja säteet kimaltelevat värikästä maisemaa vasten. Nauttikaa luonnosta!

Me olemme paljon pähkäilleet (miettineet) minne oikein lähtisimme ja kyllähän se kohde on nyt ainakin jo valittu, mutta ticketit vielä puuttuvat. Päästäänkö tänne, niin sen näyttää sitten huominen päivä, kun tilaamme tai varaamme sen matkan. Mutta matkasta ja matkan kohteesta sitten hieman myöhemmin.

Mutta sunnuntaina pukeudutaan fiinisti(hienosti) ja niin mekin puimme Heidin kauniiseen rimpsumekkoon, josta tässä on kuvia.











Mutta nyt toivotamme teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa illan jatkoa ja turvallista viikon alkua!

9 kommenttia:

  1. Sinulle on tunnustus blogissani.Ole hyvä;))

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos ja kumarrus ja halaus sinulle vesimiesneuloo! Käyn hakemassa sen! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Mukavan kirpeitä syyspäiviä ja toivottavasti tiketit ovat saatavissa :)

    VastaaPoista
  4. Kylläpä olette hienoina kuvissa, sekä sinä että Heidi :).

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos kommenteistanne Neferi ja Huopatossunen! Heidi on niin mahtavan valloittava! Aurinkoista päivän jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  6. Hienoja leidejä.
    Aurinkoista on nyt täälläkin,kahden viimeisen viikon aikana on vettä satanut 98 milliä ja joka paikka on märkää toivottavasti nyt olisi muutama kuiva aurinkoinen päivä.
    Aurinkoista alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarikka!Täällä paistaa aurinko ja asteita on +10. Oikein raikasta syksyistä päivän jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  8. Heidi oli kauneimmillaan eilen näemmä kuten äiti Helenakin ♥
    Kauniit kuvat :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystäväiseni! Pitihän sitä näitä yhteiskuviakin ottaa, joista jää sitten muisto...
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...