22.2.2018

22.2.2018

tiistai 2. marraskuuta 2010

Murun mutinat ja Marin marinat

Tänään on jo tiistai ja 2. päivä marraskuuta. Aamulla paistoi aurinko ja niin se kirkastaa vieläkin. Asteita oli aamusella -4, mutta nyt on jo +2 astetta. Aamulla tuli herättyä jo aikaisin, kun aamuaurinko jo kirkasti makuuhuonetta. Nyt tuntuu aika niin pitkältä, että mitähän sitä alkaisi tekemään. No, vaikka mitä, jos voimani antaisivat myöten. Mutta onhan se päivä huomennakin ja mitään ei saa aikaseksi. Mutta kaikesta huolimatta matka lähestyy joka päivä, joka tunti ja joka minuutti ja sehän kiehtoo meitä jo kovin. Meille tulee tämä matka juuri oikeaan aikaan, kun joulu lähestyy ja olemme ensimmäisen joulun nyt ilman ihania mussukoitamme ja se tuntuu jo tyhjältä. Mutta tyhjästä on helppo nyhjästä! Onhan tässä toki tapahtunut jo paljonkin asioita tällä aikaa ja tosi hyviä asioita. Olen saanut rakkaan tyttäreni tähän likelleni ja alakertaan ja hänellä on tämä suloinen Muru-kultamme.

Muru on aikamoinen veitikka aina kun mummi menee sinne tai kun teen sieltä lähtöä. Muru hyppää sänkyyn ja kellii siinä ja kiemurtelee ja toki mummi menee rapsuttamaan ja suukottelemaan häntä. Juupajuu, tiedän, minulla on astmakin, mutta onneksi en nuku Murun kanssa, kuten olen joskus muinoin tehnyt omien kissojeni kanssa ja siitähän tämä astmani ei toki tykännyt hyvää, vaan tykkäsi kyttyrää ja mokoma paheni. Mutta nyt on hyvä lääkitys ja kaikki hyvin ja kutomistakin riittää huru mykky että on ihan lykky.

Olisihan sitä paljonkin ihania asioita kerrottavana, mutta niistäpä sitten tuonnempana, kas, kun ei kaikkea hyvää mahan täydeltä. Juupajuu, siitäkin tulee kiloja lisää, vaikka pitäisi saada liikakiloja pois. No, ehkäpä minä siellä etelän lämmössä saisin pois uimalla siellä lämpimässä auringon paisteessa. Ja siellä meillä on taatusti aivan ihanaa laatuaikaa toisillemme ja vain toisillemme ja pääsemme valmiiseen ruokapöytään syömään herkkuja. Se se vasta on meille luxusta! No, seuraavakin matkan kohde on jo suunniteltu, joten odotamme vain ajan kulumista. Kiirehdi, aika, kiirehdi!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein aurinkoista ja mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

12 kommenttia:

  1. Vai paistaa siellä aurinko. Niin täälläkin, mutta on vain paksu pilvikerros välissä :D. Oikein mukavaa päivän jatkoa :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Täällä on aivan pilvetön taivas, josta tuo kirkas möllikkä luo loistoaan meille! Mukavaa päivän jatkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Tänään oli todella kaunis syyspäivä ja vapaan kunniaksi olikin vuorossa postissa käynti kävellen kahden kilsan päähän :).

    Mukavaa päivän jatkoa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Neferi! Varmasti oli raikasta kävellä auringonpaisteessa.Mukavaa päivän jatkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  5. Meilläkin oli tänään kirkas päivä mutta pakkasta ei.Vietimme tämän päivän isännän kanssa Oulun reisulla,tuli jopa heräte ostoksiakin tehtyä mutta ei vielä joululahjoja.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Onhan se kiva, kun aurinko paistaa näin syksyllä ja monesti myös talvellakin ainakin jonkin aikaa. Mekin vaihdoimme jo verhot jouluisiin. Leppoisaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Kyllä meilläkin aurinko paistoi,saatiin viimeiset haravoinnit tehtyä!
    Hyvää yötä!

    VastaaPoista
  8. Huomenta ystäväni,se matkakuume taitaa,olla voimakasta ,kun matkakin lähestyy:D,mukavaa on matkustella ja nähdä maailmaa♥.
    Eilen oli täällä ihanan aurinkoinen päivä,saa nähdä tänään miten on.Mukavaa Keskiviikko aamun jatkoa sinulle ystäväni♥.

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Eilen olikin kaunis päivä, mutta täällä yöllä satoi aika kovin vettä. Mukavaa alkanutta päivää!

    VastaaPoista
  10. Huomenta, huomenta Tansku! Juu, matkakuume nousee ja mitään ei saa aikaseksi. Mutta pian me lennetään! Leppoisaa keskiviikkoa myös sinulle ystäväiseni!

    VastaaPoista
  11. Harmaata niin harmaata on marraskuun keli.
    Mukavaa matkakuumetta ja sukkelia puikkoja!

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tarina! Eipä täälläkään paista nyt aurinko muualla kuin Unelmakodissa! Meillä paistaa aurinko aina! Siispä aurinkoista päivän jatkoa myös sinulle! Sydämeesi aurinko talleta, niin pimeinkin päivä on valoisa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...