22.2.2018

22.2.2018

perjantai 5. marraskuuta 2010

Guten Morgen - Good morning - Hyvää huomenta kaikille





Tänään on perjantai ja 5. päivä marraskuuta. Aurinko paistaa suoraan tähän tietokoneeseeni takanani, että on vaikea nähdä, mitä kirjoittelen. Mutta kirjoitan, mitä näppis kirjoittaa ja minne sormeni lentävät ja aivoni ajatteleepi, jos ehtii edes ajatella.

Tänään on siivouspäivä ja rakkaani juuri imuroi ja myös siirtelimme taas huonekaluja toiseen paikkaan eli toiselle seinälle. No, nyt näyttää taas paremmalta. Jaahas, kuinkahan kauan aikaa? Ja nyt Heidikin on päässyt sisarustensa viereen sohvalle. Niinpä niin, minnekäs sitten vieraaat istuvat? Siinäpä onkin hyvä kysymys! Mutta eiköhän meiltä tuolejakin löydy sen verran, jotta ei tarvi lattialla istua.

Huomenna onkin sitten tosi tärkeä ja ihana, aivan ihana päivä, mutta eipä siitä sen enempää. Tänään pitää vielä leipoa tiikerikakkua ja mansikkakakku odottelee vielä pakkasessa pääsyä rakkaitteni suuhun.

Käsityöt ja langat on piilotettu vaatehuoneen uumeniin, josta ne löytyvät sitten, kun tarvin niitä. Mutta nyt keskityn tähän suureen asiaan ja käsityöt sitten vielä jonain päivänä ennen matkaamme.

Mutta nyt jo tässä vaiheessa haluan kiittää rakasta miestäni, lapsiani ja lastenlapsiani sekä hyviä ystäviäni yhdessäolon hetkistä sekä täällä paikanpäällä että täällä toisessa kodissani blogissani! Rakastan teitä kaikkia!

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista perjantaita ja kaivattua ja odotettua viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Vihdoin viimein aurinko uskaltautui esiin pilvien takaa täällä meilläkin ja heti tuntuu että flunssani alkoi parantua :D. Aurinkoista viikonloppua sinnekin:).

    VastaaPoista
  2. Ota C-ja D-vitamiinia nyt flunssaan. Mukavaa viikonloppua myös sinne teille kaikille! Ja tyrnimehu on hyvää myös.

    VastaaPoista
  3. Aurinko on tänään päistanut meillekkin kahden kaatosade päivän jälkeen ja nyt on jo pakkasen puolella.Liukasta oli kun kauppa reissulla kiertelin hautausmaat kynttilöitä sytyttelemässä,sanon hautausmaat koska jouduin käymään kolmella että sain kaikille kynttilät.
    Leppoisaa pyhäinpäivää.

    VastaaPoista
  4. Ikävä, jos menee pakkaselle ja on liukasta. Täällä ei ole jäistä vaan lämpöasteita. Mukavaa pyhäinpäivää sinne teille. Meilläkin on ihana päivä huomenna , mutta kerron siitä sinulle mailissa huomenna, maybe!!

    VastaaPoista
  5. Sinulle on haaste blogissani,käy noutamassa!!

    VastaaPoista
  6. Voi, kiitos vesimiesneuloo! Käyn noutamassa! Mukavaa pyhäinpäivää!

    VastaaPoista
  7. No nyt odotan ihan kovalla mielenkiinnolla mitä tänään teillä tapahtuu.... Hyvää pyhäinpäivää teille kaikille, ainakin teillä on makoisaa syömistä siellä!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Virpi ystäväiseni! Tänään on vuoden ihanin päivä, mutta en kerro siitä täällä, valitettavasti. Haavan arpeuma vaan vuotaa taas! Mutta matka odottaa lämpimään! Mukavaa pyhäinpäivää sinne teille!

    VastaaPoista
  9. Voi ei Helena, sais jo hitsi vie sulkeutua mokoma haava! Innostuin muuten blogiasi luettua leipomaan viikonloppuna kuivan kakun, kuinkas muutenkaan.... Ihanaa matkaa teille!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Virpi! Kävin lääkärissä ja pitää vaan suihkutella. Jospa se siitä! Mutta matkakuume nousee...Oikein mukavaa illan jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...