22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

MINÄ TEIN SEN...MINÄ TEIN SEN...JEEEEE....

Tänään on keskiviikko ja 1. päivä joulukuuta. Taivas on pilven peitossa, mutta kaukana taivaanrannassa häämöttää jo kirkkauttakin. Pakkasta on vain -3 astetta ja nyt näyttää siltä, että on jatkossakin hieman lauhempaa. Mutta kyllä se pakkasherra vielä tarttuu teihin kiinni ja kiristää otettaan.


Nyt on enää 3 päivää ja 3 yötä meidän lähtöömme. Ja yksi matkalaukku on jo pakattuna valmiina. Toinen ammottaa vielä tyhjillään jonkun aikaa, vaan ei kovin kauan aikaa. Sinne nimittäin kasaan sitten lankoja ja puikkoja ja ohjeita oikein roppakaupalla.


Mutta kuten otsikosta voitte ihmetellä, niin minä tein sen, mutta ette vielä tiedä mitä, joten kerronpa sen teille.
No, me emme ole saaneet pitkiin aikoihin Smileboxiin näitä nauhojamme. Emme siis tosi pitkiin aikoihin eli moniin kuukausiin. Ja vastikään lähti maksukin tililtä suoraan, joten harmitti, että maksu menee, mutta mitään en voi tehdä. No, aina tuli lappu, että formaatti ei ole oikea. Mutta minkäs teet, kun en tiennyt, miten sen vaihtaa toiseen juuri sopivaan formaattiin. Minä mietin ja mietin ja kokeilin kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja.


Kunnes sitten otin eilen läppärimme ja laitoin sinne Smileboxin, kun ajattelin nyt tutkia oikein kunnolla, että missä on vika. Sitten kokeilin nauhojamme ja sattui silmääni näytevideonauha. Ja kas kummaa, kun sehän tupsahtikin Smileboxiin. Nyt sitten muistini alkoikin palautua pätkittäin. Eli katsoin millä formaatilla kyseinen nauha oli tehty ja millä meidän nauhamme ovat. Ja naps, siinähän se juttu olikin! Meidän piti vain vaihtaa formaatinvaihto ohjelmalla omamme toiseen formaattiin. Ja mikä riemu syntyikään...kun se onnistuikin...jeeee! En meinannut tuolilla pysyä, kun selvitin tämän probleeman ilman ulkopuolista apua ja ihan yksin. Rakkaani oli aivan ällistynyt, kun näki, että se onnistuikin. Sitten ei meinannut uni tulla silmään, kun helpotus oli niin suuri. Ja nyt taas toimii kaikki. Minun tosin pitää aina ennen Smileboxiin laittamista vaihtaa toiseen formaattiin ja sehän käy helposti vain nappia painamalla.


Mutta nyt päivä jatkuu...ja jatkuu...ja sain rakkaaltani bambupuikot, jotta voin kutoa koneessa ja sain myös Nalle Puh kalenterin, jeee. Kiitos rakas!


Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein leppoisaa päivän jatkoa ja joulun odotusta!

10 kommenttia:

  1. Hienoa että sait Smileboxin taas toimimaan :).

    Eihän lentolakko vaikuta teidän matkaanne?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, Smilebox toimii hienosti ja niitä on nautinnollista tehdä.
    Lentolakko ei vaikuta matkaamme, kun lomalennot lennetään ja Finncom lentää täältä Helsinkiin. Mutta ikäviähän nämä lakot ovat ja kalliita.
    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  3. Hyvä,että sait smileboxin toimimaan,saat olla ylpeä itsestäsi,kun osaat:)Matkakuume nousee ja nousee vai mitä?.:D.Mukavaa viikkoa ja joulukuun alkua sinulle ystäväni♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tansku ystäväni! Kyllä olenkin erittäin onnellinen, kun sain Smileboxin toimimaan. Juu, matkakuume nousee ja nousee vaan. Oikein leppoisaa joulukuun ensimmäistä päivää sinulle ystäväiseni!

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla että se toimii.
    Meillä ei tänään aamupäivällä toiminut oikeastaan mikään,netti yhteys nimittäin pätki pahasti.Nyt tämä kuitenkin taas pelittää mutta kuinka kauan.
    Toivotan jo nyt mukavaa lomamatkaa ja Joulun odotusta.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Kovin on meilläkin takkuillut tämä nettikin. Oikein mukavaa joulun odotusta myös sinne teille!

    VastaaPoista
  7. Kiva kun toimii!
    Minulla pätkii ja pätkii,eikä saa yhteyttä vaikka kuinka yrittäis,onko vika tuossa mokkulassa vai???? Tänään on taas se päivä että toimii.....
    Oikein mukavaa lomamatkaa!Ja joulun odotusta!!!

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Ei se taida Herra Mokkulassa nyt olla vika, vaan jossain muualla. Näin oli vasta meilläkin. Otimme töpselit irti ja sitten taas toimi. Mukavaa joulun odotusta teille kaikille ja Manulle suukkoja!

    VastaaPoista
  9. Minä en ymmärrä mitään tuosta hymyboksista, mutta ilmeisesti olet erittäin taitava ja onnistuit, hyvä, hyvä!

    Kävin yhden boksin katselemassakin toisessa blogissa, kiva oli, meren rannalla tunsin jopa itsekin olevani ,rakastan merta ♥

    Ihanaa, siis teillä H-hetki lähestyy ja matka, aikun ihanaa takuulla, minä en varmaan pysyisi nahoissani!
    Iloista matkan odotusta, iloista joulun odotusta ja tätä iltaa, lempeitä hetkiä ♥♥

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos, kommentistasi rakas ystäväni seijastiina! Pojat aikoinaan opettivat minut tähän tietokoneeseen ja nyt olen pärjännyt jo monet vuodet yksinkin.Juu, enää huominen ja ylihuominen ja sitten nousemme koneeseen täältä Porista. On tosi, tosi ihanaa! Ja lankoja on roppakaupalla mukana. Oikein leppoisaa illan jatkoa sinne teille molemmille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...