22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

NYT SYDÄMEENI JOULUN TEEN JA MIELEEN HILJAISEEN...

Tänään on keskiviikko ja 22. päivä joulukuuta. Pakkasta on ulkona 
-18 astetta. Onpa utuisen näköistä, kun ihme ja kumma tuo aurinkokin yrittää tuoda meille iloa vielä näin joulun kynnyksellä. Ihmettelin tuossa äsken, että mikä se tänne oikein kirkastaa kilpaa valojen kanssa, mutta aurinkoinen armashan se sieltä hymyilee.

Nyt en kerro Teneriffan matkasta, vaan kerron sitten vasta joulun jälkeen. Nyt on joulu tulossa ja haluan rauhaa kaikille sydämiin, rauhaa ja rakkautta jokaiselle.

Eilen rakkaani siivosi täällä ja koristelimme kuuseen lisää nauhaa ja valoja ja tähden. Nyt se on kaunis ja valmis vastaanottamaan joulua, joka on ihanin joulu vuosiin. Me olemme tässä jo mutustelleet ties kuinka monta konvehtirasiaa ja lankojakin on hypännyt muiden joukkoon, viimeksi tänään sain Crystalia, ihanaa. Kiitos, rakkaani!

Nytpä tahdon olla ma, ahkera käsitöiden tekijä...saas nähdä nyt.

Mutta sen verran kerron Teneriffan matkastamme, että ostin sieltä Aloe Vera Cremeä, joka on osoittautunut erittäin hyväksi ja vie jaloistakin turvotusta pois. Jippii, onneksi ostimme kolme pakettia sitä, joten ainakin riittää pitkäksi aikaa vielä.

Eipähän tässä taida tämän enempää lörinöitä löytyä, kun että joulu se vaan lähestyy ja sitten se on yhtäkkiä taas ohi. Mutta pyhien jälkeen vasta ihana aika alkaakin, mutta siitä sitten myöhemmin.

Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein rauhallista joulun aikaa!


JOYEUX NOËL!

13 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos, ja samoin sinulle ja kaikille rakkaillesi ja Manulle oikein leppoisaa ja ihanaa joulua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos Huopatossunen! Samoin sinulle ja kaikille rakkaillesi oikein mukavaa joulua!

    VastaaPoista
  3. Helena ystäväni tahdon näin toivottaa sinulle oikein Rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta 2011♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos Tansku ystäväni! Samoin toivotan minä sinulle ja kaikille rakkaillesi oikein rauhallista ja mukavaa joulua!

    VastaaPoista
  5. Lämpöistä ja tunnelmallista joulunaikaa teille molemmille.
    Meilläkin kaikki valmiina pukin tulla. Pienen lapsenlapsen iloksi tilasimme oikean Korvatunturin pukin.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos Hilkka ystäväni! Me Unelmakodin mummi ja vaari toivotamme myös teille kaikille oikein ihanaa joulua! Kyllä se Korvatunturin joulupukki pian lentää porojen kanssa taivaalla kun sinne tähyilee!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos Askartelua&Elämänmakuja! Samoin toivotan sinulle ja kaikille rakkaillesi oikein leppoisaa joulua!

    VastaaPoista
  8. Rakkaat unelmakodin asukkaat, tunnelmallisia yhdessäolon hetkiä ja rauhaisaa joulun aikaa, lämpimin halauksin, Hilima

    VastaaPoista
  9. Oikein Rauhaisaa Joulua Helenalle ja koko perheelle!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kiitos rakkaat ystävät Hilima ja Virpi! Unelmakodin mummi ja vaari toivottavat myös teille oikein ihanaa ja rauhallista joulua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...