22.2.2018

22.2.2018

lauantai 8. tammikuuta 2011

SIRUN NELJÄS PÄIVÄ 8.1.2011

Tänään on lauantai ja 8. päivä tammikuuta. Pakkasta on -5 astetta ja luvassa on plus asteita ja lumisateita tai vesisateita.


Sirulla menee päivät kovaa vauhtia ja kaikkialla löytyy jyrsittävää ja tietty kieltoja myös. Mutta ruoka maittaa ja olenkin sitä jo lisännyt, kun hän on oikea elohopea ja ikiliikkuja. Ja niin suloinen! Me olimme Sirun kanssa päikkäreilläkin ja kun hän heräsi, niin johan mummin nuolemista riitti. Hän nuoli jatkuvasti ja toki on jo tottunutkin siihen, että otan hänet aina syliini ja hän nuolee minua. Lelujakin on, mutta kaikki muu kiinnostaa enemmän ja varsinkin johdot ja rottinkiset huonekalut jne. eli siis kaikki muu. Viime yön hän nukkui pidempään jo kuin edelliset yöt, joten siitä se lähtee. Ensi viikolla on Sirun rokotukset ja vasta sitten vien hänet ulos.


Mutta nyt laitan tähän videopätkän, jonka sain juuri ja juuri otettua hänestä ja hätäkin tuli hänelle kesken kuvauksen. Mutta hätä ei lue lakia!


Toivotan teille kaikille oikein leppoisaa viikonloppua ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!

4 kommenttia:

  1. Kyllä on ihana pieni koiruli teillä ilonanne, niin suloinen!!! Leppoisaa lauantaita Unelmakotiin, Sirun touhuja seuratessa aika meneekin mukavasti. Halauksia Hilimalta

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Hilima ystäväiseni! Suloinen hän on ja oikea ikiliikkuja, energiapakkaus! Mukavaa lauantain jatkoa myös sinulle ja kaikille rakkaillesi! Lämmin halaus sinulle ja Sirulta suukkoja!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos, kommentistasi vesimiesneuloo! On hän niin ihana ja energinen pallero, meidän vauva!Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...