22.2.2018

22.2.2018

torstai 3. helmikuuta 2011

UUDEN ELÄMÄN TUULET PUHALTAVAT JO ...

Tänään on torstai ja 3. päivä helmikuuta. Asteita on -3, joten kevät tulee joka päivä lähemmäksi. Joka vuosi saamme nauttia vuodenaikojen vaihteluista kesän kuumuudesta, talven pakkasista, kevään liukkaudesta ja syksyn sateista ja pimeydestä. No, toisaalta ne ovat tosi hienoja, mutta näin vanhemmiten kaipaa vain lämpöä ja aurinkoa. Mutta jospa jo ensi syksynä...talvena...kuka ties!


Ajattelin nyt hieman vielä kirjoitella tänne ja ainoastaan tänne blogiini. Pian tulee paussia, mutta enpä tiedä, miten pitkäksi aikaa.
Nyt en vaan jaksa enkä oikein ehdikään kirjoitella tänne, kun tulee niin ihana elämänmuutos, että...


Nyt pitemmittä puheitta kiitän teitä kaikkia, rakkaat ystävät, ihanista kommenteistanne, joita olette antaneet, ja toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa ja ihanaa ja turvallista kevättä ja kesän odotusta!



10 kommenttia:

  1. Onnea & iloa elämänmuutokseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos Tarina ystäväni! Vielä sä musta kuulet, vaikka mitä luulet....No, mutta palataan sitten taas joskus! Kaikkea hyvää sinulle elämääsi!Tämä mummi on onnensa kukkuloilla kuten on pappakin!

    VastaaPoista
  3. Onnea elämänmuutokselle.
    Jäädänpä odottelemaan mitä siitä kuuluu..

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos Tarikka ystäväni! juu, joksus sitten perästä kuuluu...
    Leppoisaa helmikuuta sinne teille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo ystäväni! Kerron sitten joskus eli sitten kun talitintti maaliskuussa mietti näin mielessäin...vai miten se nyt oli! Aurinkoista helmikuuta!

    VastaaPoista
  6. Jaahas, täällä ollaan uudet kujeet mielessä! Kaikkea hyvää suunnitelmiisi :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos Sini Helmi kommentistasi! Juu, suunnitelmat toteutuvat viikon kuluttua, joten ihana elämä on edessä, tai sanoisinko ihanin elämä odottaa meitä Hämehessä! Mukavaa kevään jatkoa sinulle ja rakkaillesi!

    VastaaPoista
  8. Onnea ja kaikkea hyvää elämänmuutokseen toivottaa Hilima

    VastaaPoista
  9. Kiitos, kiitos kommentistasi Hilima ystäväni! Tämä elämänmuutoksemme on aivan mahtava, mutta siitä sitten enemmän joskus maaliskuulla kun tintit laulaa titityy! Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...