22.2.2018

22.2.2018

perjantai 18. maaliskuuta 2011

GOOD MORNING TO ALL OF YOU!

Tänään on perjantai ja 18. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta kertoen meille kevään ja kesän tulosta. Koivut heiluvat vielä tuulessa paljaina, mutta parin kuukauden kuluttua jo nekin saavat kauniit hiirenkorvansa.


Kyllä elämä voi olla ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. Ja vihdoinkin kaikki asiat loksahtavat oikeille paikoilleen. Mekin saamme nopiamman nettiyhteyden jo viikon kuluttua ja mikä nautinto sen jälkeen meillä onkaan, kun pääsemme nettiin että VIUH, vaan. Nyt on ollut hieman takkuilua. Mutta aika aikansa kutakin ja elämä muuttuu Eskoseni!


Eilen sain pienet sukat valmiiksi, paitsi että se päättäminen vielä puuttuu, mutta kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu. Nyt vaan mietintämyssy kuumenee, kun en tiedä, mitä tekisin seuraavaksi. Tekisinkö VAIN sukkia vai tekisinkö valmiiksi noita keskeneräisiä villatakkejani, joita pian jo tarvitaankin ulkona? No, mietintämyssyni hautoo ajatuksia koko ajan ja kuumenee...kuumenee...kunnes se vie minut lankalaatikoitteni luokse tuonne lasten huoneeseen. Jess, mitähän sieltä löytyykään?!


Mutta kyllä nyt taas elämä tuntuu niin kevyeltä, vaikka toki kannan surua Japanin puolesta koko sydämestäni. Kunpa voisin heitä auttaa! He ovat niin sitkeitä ja taistelevat viimeiseen asti. Toivottavasti siellä menisi asiat niin hyvin kuin vain voivat mennä. Taivaan Isän suojaan toivon heidät kaikki, jotka siellä kärsivät ruuasta, juomasta ja lämmöstä! Enkeleitä lähetän heille jokaiselle siellä olijalle!


Mutta nyt lopettelen tämän surumielisen kirjoitukseni ja toivottelen teille kaikille aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Aina pitää olla käsityö ja useampikin esillä, ainakin minulla.
    Kyllä onkin niin kaunis auringonpaiste ulkona ja linnut laulavat kevään tuloa.
    Me tästä suuntaamme sauvalenkille, tarkkailemme samalla kevään edistymistä.
    Oikein leppoisaa viikonloppua teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Hilkka ystäväni! Juu, aina pitää olla käsillä jotain tekemistä. Kyllä se kevät tulee ja ihanaa seurata muuttolintuja ja heidän pesäpuuhiansa.Aurinkoista viikonloppua sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  3. Juu, kyllä useita käsitöitä pitää olla kesken, että voi niistä sitten valita kulloinkin itseään kiinnostavan ;).

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Mukavaa viikonloppua sinne, Helena!
    Kylmästi tuuleskeli ulkona, vaikka asteet lämmönpuolella :)
    Mullakin on aina menossa muutama käsityö, kun yhteen kyllästyy, on mukavaa vaihtaa työ, ja taas maistuu :)
    tuksu

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! En siis ole laiska, kun on monta työtä keskenkin? Keväistä viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi tuksu! Kiva kuulla, että teilläkin, rakkaat ystävät, on monta työtä kesken! Ihanaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...