22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

KESKIVIIKON KUULUMISIA JA SE ON: MUNAMIES HÄN KAIKKEIN PARAS LIE!

Tänään on keskiviikko ja 13. päivä huhtikuuta. Asteita on jo +5, mutta aurinkoa ei näy lainkaan. 


Tänään olen ollut ahkera ja olen saanut toisen "sen jonkun" siihen johonkin asti valmiiksi, mutta juon latteet ensin ja jatkan ellei sitten tule muita suunnitelmia, joita on jo hiukan tässä pohdittu. Mutta siitä sitten myöhemmin, kun aivosoluni ovat asian tallentaneet.


Mutta eipä tänne Sirulandiaan oikein muuta kuulu, kuin lepoa ja rauhaa ja huumoria ja kivaa oloa rakkaitten kanssa.


Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat ystäväni, lukijani, oikein mukavaa keskiviikko päivän jatkoa ja nautinnollista kevään odotusta!



4 kommenttia:

  1. mukavaa loppuviikkoa vaan sinnekin :)
    Tosta munamiehestä en osaa sanoa mitään...musta se on outo!
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi tuksu! Niin, Munamies on useimpien lasten ja nuorten suosiossa ja hyvinhän tuo lauloikin ja haluaa tuoda iloa maailmaan! Hän on myös minun lastenlasteni suosikki. Mukavaa torstaipäivän jatkoa! Minä lähden nyt labraan.

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo munamies- Silloin kaikki on täydellistä kun kuuluu lepoa ja rauhaa ja huumoria ja kivaa oloa rakkaitten kanssa.


    IHANAA

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Minustakin tuo Munamies on vallan mainio ja kuulette vielä siitä lisääkin...Oikein mukavaa ja aurinkoista perjantai päivän jatkoa!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...