22.2.2018

22.2.2018

maanantai 11. huhtikuuta 2011

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE

Tänään on maanantai ja 11. päivä huhtikuuta. Pilvinen sää on jatkunut, mutta lämpöasteita on riittänyt, joten lumi sulaa ja maata näkyy.


Viikonloppu hurahti siinä Päivänsäteen ja Mussukan kanssa. Teimme yhdessä lihapullia ja kylläpäs olivatkin maukkaita. Nyt on pakkasessakin lihapullia pitkäksi aikaa, kun teimme niin paljon.


Tänään kävin suuhygienistillä, joka otti pois hammaskiveä. Seuraavan kerran menenkin sitten vasta elokuussa. Mutta käsitöitä en ole tänäänkään ehtinyt tehdä, kun olen innostuneesti katsellut elokuvia netin kautta. On todellakin mahtavaa katsella näinkin isosta näytöstä.


Tällaista tällä kertaa ja huomenna sitten taas lisää. Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!






6 kommenttia:

  1. Niin se vaan kevät etenee kunhan pysyy päivällä plussan puolella.
    Yöpakkaset tietysti hillitsee sulamavesitulvia.
    Lihapullat njam & maiskis ... lipoo täällä suupieliä.
    Ystavättärelleni olisin halunnut paukuttaa muistovärssyn (sai ruusun jalkaansa),
    joka alkaa ...
    ruusun sulle antaisin, mut' mistä sen nyt saan ... sitten tuli talvi ....
    Namusia unia ja höyhensaarella tapaamme muhkeiden lankakerien kera "tyynysodassa" hihitellen.

    VastaaPoista
  2. Lumi sulaa tosiaan vauhdilla ja piha on kohta yhtä kuravelliä :/. Kunhan tuo lämpötila nousisi vielä yli kahdenkymmenen, niin minäkin olisin tyytyväinen :D.

    VastaaPoista
  3. Mukavaa viikon jatkoo sinnekin :) Ihana on kevään aika :) :)
    tuksu, joka myös kävi hammaskiven poistossa :)

    VastaaPoista
  4. Juupa juu, kevät keikkuen tulevi ja maatakin jo näkyvissä! Lihapullia riittää sinullekin, joten tulepas syömään! Mikset kirjoita: Ruusun jalkaasi annoin, tuskaasi sillä kannoit, jne...ja toihan loppuu...kun jalkasi otti ruusun sen ja lumi peitti maan.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Tarina! Tässä kirjoituksessani oli katkoksia, sorry! Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Kyllä se mittari vielä nousee paljonkin yli kahdenkymmenen ja tänäänkin on luvattu liki +10 astetta. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi tuksu! Jaahas, meillä mummoilla on samat jutut, ja niitähän on paljon, vai mitä! Leppoisaa viikkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...