22.2.2018

22.2.2018

lauantai 2. huhtikuuta 2011

RAKKAAN ISÄNI KIRJOITTAMA VÄRSSY MUISTOALBUMIINI 22.3.1953

Tänään on lauantai ja kuukausikin on jo vaihtunut ja on 2. päivä huhtikuuta. Taivas on pilvien peittämä ja asteetkin ovat plussan puolella. Kevät tekee tuloaan, kun eilen illalla satoi vettäkin.


Tämän aamun aukaisin itselleni lukemalla kirjaa Twilight Houkutus, mutta josta kaksi seuraavaa kirjaa on pöydälläni ja viimeinen osa tilattu kirjastosta. Sain idean tähän kirjasarjaan Päivänpaisteeltani. Kiitos sinä Päivänpaisteeni! Tämä on erittäin mielenkiintoinen kirja lukea! Välillä toki kirjoittelen tänne blogeihini ja eiköhän tässä jo pidä etsiä jotain käsityötäkin, kun tuntuu, että siirrän ja siirrän sitä aina tuonnemmaksi.Mutta ensi viikolla pääsen kaupoille, joten sitten ostan lankaa ja paljon. 


Äsken tuli mieleeni myös vanha muistoalbumini, jota tai joita olen säilyttänyt kuin aarretta konsanaan kaikki nämä vuodet. Nyt luin jälleen rakkaan isäni kirjoittaman muistovärssyn minulle, mutta jota en  vielä silloin oikein ymmärtänyt. Nyt toki ymmärrän ja annan tämän muiston myös omille lapsilleni ja lapsenlapsilleni. Laitan sen myös tänne:


RAKKAAN ISÄNI KIRJOITTAMA MUISTOVÄRSSY ALBUMIINI 22.3.1953


Kun maailmalle kuljet.
tee se avoimin silmin.
Älä usko ihanaan soittoon,
vaan luota maan voittoon.
Työ ja ahkeruus,
puhtaus ja vaatimattomuus,
rehellisyys ja uhrautuvaisuus kansaansa kohtaan.
Siinä ylevät aatteet elosi tielle.
Älä tallaa ruusuja, vaan tallaa ohdakkeet.
Raivaa itsellesi polku, siten helpompi on kulku.


Tässä siis rakas isäni ja isän oma tyttö. Miten kaipaankaan sinua, isä! Olin 24 vuotias, kun menetin isäni eli liian aikaisin. Muistot ja kaipaus säilyy ikuisesti.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat lukijani ja ystäväni, oikein leppoisaa lauantain viettoa ja pitäkää toisistanne huolta!



8 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniisti kirjoitit Isästäsi. Täällä myös Isän tyttö! ja vaikka sain pitää hänet n. 63 vuotta, on kaipaus ja ikävä kova.
    Mukavaa viikonloppua sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Niinpä, minäkin kaipaan tosi paljon isääni ja myös äitiäni! Mutta elämä vaan jatkuu ja rakkaat muistot säilyvät! Mukavaa päivän jatkoa sinne teille! Pian ruusutkin puhkeaa kukkaan...

    VastaaPoista
  3. Kauniita sanoja isäsi albumiin kirjoitti.
    Mukavaa pyhäpäivää!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarina! Niinpä, sitä ei vaan silloin lapsena ymmärtänyt ja nyt ei voi enää kiittää isää näistä kauniista sanoista ja elämänohjeista. Mutta ne tulevat säilymään sukupolvelta toiselle! Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Mukavaa että vanha albumisi on säilynyt, siinä on varmasti ihania muistoja.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Niinpä, monista muutoista huolimatta kaksi muistoalbumiani on säilynyt hyvin ja pidän niitä aarteinani. Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. Kaunis kirjoitus ja kuva ♥
    Ihanat muistot sinulla, ne on aarteita.
    Lempeää kevättä ja iloa teille kaikille ♥
    Halaus
    t
    seijastiina

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi seijastiina! Kyllä muistot ovat aarteita! Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne teille molemmille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...