22.2.2018

22.2.2018

tiistai 17. toukokuuta 2011

RUUSUJA VAIKO ORVOKKEJA...

Tänään on tiistai ja 17. päivä toukokuuta. Sää on pilvinen ja puiden oksat heiluvat tuulessa jo näin aamulla. Asteita on +8, mutta päivällä on luvassa jopa +14 astetta. Kyllä se sää taas tästä lämpenee ja aurinko muistaa helliä meitäkin.


Pian eli kahden viikon kuluttua loppuvat koulut ja silloin kajahtaa kautta Suomen "Jo joutui armas aika ja suvi suloinen..." Tämä laulu on niin kaunis ihan jokaisena vuonna, kun se päättäjäisissä lauletaan. Ja kyllä se herkistää kovimmankin ihmisen sydämen. Mutta sitten alkaa kaikille koululaisille ja opiskelijoille vapaus ja voi nauttia kesästä, kuka kesätöitä tehden ja kuka vain nauttien vapaudesta. Minunkin vanhin lapsenlapseni menee lukioon ja kolme vuotta pitää vielä pakertaa lukiossa ja todellakin ahkeroida, jotta saa hyvän todistuksen jatko-opintoja varten. Kyllä tämä aika menee niin vauhdilla eteenpäin, jotta aivan kuin istuisi formulan kyydissä ja pitelisi hatusta kiinni, kun menee niin lujaa. Ei vanha meinaa perässä pysyä. Vastahan tuo lukion aloittavakin oli pieni vauva eli juuri MM-voiton vuonna ja nyt hän on jo lukiolainen. Miten nuo lapsenlapset kasvavatkin niin nopiasti ja saavat mumminkin jo kiinni ja olemme pian yhtä vanhoja! No, ainakin tuntuu siltä, että itse ei ole vanhettunut yhtään, vaan lapset ja lapsenlapset kasvavat. Mummi toivookin, että saisi elää lastenlastensa kanssa vielä monen monta onnellista vuotta!


Mutta eilen aloittelin uutta sukkaa, johon teen kuvion. No, siitä sitten taas enemmän, kun molemmat sukat ovat valmiita. Eihän sitä keskeneräistä sovi vielä näytellä, vai mitä!


Nyt hyppään omaan nojatuoliini ja otan kutimeni käteeni ja kilkuttelen puikkoja kilpaa, jotta pääsisin pian kuvioon asti. Mutta siihen asti toivotan teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa!
                                           Ruusuja Sinulle, joka ruusuja rakastat...
                     ...orvokkeja Sinulle, joka orvokkeja rakastat. Ole hyvä!

12 kommenttia:

  1. Kiitos kukista, taidan valita nuo orvokit :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Juuri ostin ison laatikollisen erivärisiä orvokkeja, pitäisi ne istutella silmäniloksi pihapiiriin. Harmi vaan että keli kylmeni ja aurinkokin pysyttelee piilossa. Mutta eiköhän se siitä taas lämpene :) Kauniita päiviä ja mukavia puikkojen kilkuttelu tuokioita toivottelee Hilima

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos kukkasista. On ne vaan nuoret nykyisin niin kovilla, että on ihanaa ja ansaittua päästä kesälomalle.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Hilima! Täälläkin on asteita vain +13, mutta kyllä se siitä vielä lämpenee, kun kesähän vata alkaa kesäkuussa! Ihanaa illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Olen samaa mieltä, että nykyään koululaiset ja opiskelijat joutuvat olemaan tosi tiukoilla, joten kesäloma on heille tarkoitettu elämän vapaudeksi! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kukkasista!Valitsen orvokit:)
    Oikein mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Ihanaa aamua siellä järven rannalla!

    VastaaPoista
  9. Kiiti vaan, mutta minulle ruusuja.
    Niin se aika vierii ja kesälomat alkaa.
    Pihalla ja puutarhassa riittää touhua, ettei ehdi blogejakaan kommentoimaan.
    Mukavaa viikon jatkoa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Hilkka! Pian alkaa kesäloma ja vapaus! Hehheh, no meillä eläkeläisillähän sitä vapautta riittää koko vuodeksi. Leppoisaa viikon jatkoa sinne teille ja pian lämpeneekin!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kukkasista,kuinka ollakkaan minäkin valitsen nuo Orvokit.
    Pihatöissä on nyt tauko sateen vuoksi ja vettä on tullutkin ihan reippaat 20 milliä jo.

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Tarikka! Orvokit ovat kauniita! Täällä ei ole tänään satanut ja asteita on +14. OIkein leppoisaa päivän jatkoa ja puikkojen kilkuttelua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...