22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

PÖPÖT POIS NIINKUIN JO OIS...PÖPÖT NUJERRETTU...IHANAA...

Tänään on sunnuntai, kesäinen suvisunnuntai. Aurinko paistaa ja linnut laulavat ja asteita on +14, mutta luvassa +18 ja pilvistä, vaan ei sadetta. Mutta nyt vielä paistaa aurinko armas.


Eilinen matkamme meni hyvin, mitä nyt hieman ylimääräistä ajoa tuli. Mutta ajelimme vaihtelevassa säässä, kun välillä satoi rankastikin, jotta ei paljon nähnyt eteensä ja välillä taas paistoi aurinko pienen hetken. Mutta serkkuni tapaaminen oli ihana asia ja minulle tuli hyvä olo, kun en tiedä, että näenkö häntä enää. Mutta sain häntä halata ja se tuntui hyvältä. Me lähdimme jo aamulla hyvissä ajoin ja palasimme vasta illalla kuuden aikaan. Mutta on ihana asia, kun pääsee tapaamaan rakkaitaan. Tapasin myös toisen serkkuni, joka ohjasi meitä sairaalaan ja sieltä oikealle tielle. Kiitos sinulle, rakas serkkuni!


Niin ja tässä tulehdus asiassa kyllä minua hieman rietoo, että ei saa antibioottia, vaikka näyte näyttää kahta plussaa ja valkosolut ovat edelleenkin koholla (ovat olleet jo pitkään ja on sanottu, että tässä iässä kuuluukin olla koholla!). Minulla oli niin hirvittävä väsymys, että en oikein jaksanut pitää edes lusikkaa kädessäni, mutta apua ei täältä tullut. Onneksi minulla on aikaisempi lääkäri jo monen vuoden ajalta toisella paikkakunnalla. Otin häneen yhteyttä ja hän soitti apteekkiin ja sain kuurin. Nyt sain kunnollisen kuurin eli 7 päivän kuurin ja kahdesti päivässä. Ja arvatkaapas mitä! Nyt on huomattavasti parempi olo ja tunne, että tulehdus on nyt nujerrettu. Jeeee, minä pelastuin eikä tarvi mennä päivystykseen, jos jotain sattuu...kuten sanottiin. Minä siis selvisin tutun ja turvallisen lääkärini ansiosta. Kiitos hänelle! Nyt on elämäni palautunut jälleen ja voin nauttia kaikesta rakkaitteni kanssa yhdessä. Juhannus on tulollaan ja katsotaanpa, missä me se suuri ihana keskikesän juhla vietetään. Kutsun olemme saaneet toki järven rannalle, joten sinne polkumme johtaa, luokse juhannuskokkojen...Ja Sirulla oli ihana päivä lasten luona ja oli kaiken keskipisteenä, josta hän osasi myös nauttia.


Mutta me nautimme elämästämme ja syömme Marabouta ja nautimme jälleen. Nyt on niin hyvä ja turvallinen ja onnellinen olo.
Toivotan teille kaikille täällä vierailijoille oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!







6 kommenttia:

  1. Onpa mukava kuulla, että tauti alkaa helpottaa. Ei ole kyllä ärsyttävämpää, kuin se, ettei saa ajallaan tarvitsemaansa hoitoa! Sen olen itsekin kokenut!! Tuttu lääkäri se on paras kaveri vaivaiselle :)
    Mukavaa pyhäpäivää sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Tosi on, että ärsyttävää on tuo kun ei saa apua, vaikka itse tietää itsensä parhaiten. Mutta onneksi sain apua ja nyt selviän kaikesta. Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinne teille naapuriin!

    VastaaPoista
  3. Voi kun aurinkoinen postaus, serkkusi tilanne tietenkin huomioon ottaen. Oikein lukiessa tuli hyvä mieli, kun olosi on parantunut. Tiedän tuon väsymyksen miten se vie ilon, mutta nyt on paremmin :) Hyvää juhannusviikkoa! terveisin minä joka silloin tällöin piipahdan kuulumisia lukemassa

    VastaaPoista
  4. Hei vaan sinä, joka käyt silloin tällöin lukemassa kuulumisiani! Kiitos kommentistasi, vaikka en nyt osaa yhdistää sinua, mutta uskonpa, että olet joku blogiystävistäni. Tervetuloa vaan uudestaan ja mukavaa juhannusta myös sinulle!

    VastaaPoista
  5. Mukava kuulla että voit paremmin. Toivotaan että nuo ilkeät tulehdukset jättäisivät sinut rauhaan.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Olen kärsinyt tulehduksista jo yli 20 vuotta ja saanut antibioottia, jolloin on parantunut, mutta nyt oli tiukalla. Mutta enpä jäänyt odottelemaan pyörtymistäni, vaan sain tutulta ja turvalliselta lääkäriltäni avun, onneksi. Nyt olen hyvin toipumaan päin ja voin nauttia elämästäni. Mukavaa juhannusviikkoa sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...