22.2.2018

22.2.2018

maanantai 15. elokuuta 2011

HYVILLE YSTÄVILLE - LES BONS AMIS - BONS AMIGOS - GUTE FREUNDE - GOOD FRIENDS - LOS BUENOS AMIGOS


Tässäpä haluan ojentaa teille, hyvät ja rakkaat ystävät, kukkia ahkerista käynneistänne ja kommenteistanne! Jatkanko sittenkin tätäkin blogiani, kun voimani ovat hieman...siis vain hieman palautuneet!? Mutta voinhan aina silloin tällöin tätäkin päivitellä. Ja kurkkikaapas muihinkin blogeihini ja samoin youtubeenkin, josta löytyy meitin videoita pilvin pimein! Voipi ollakin, että tänään jo vedän hanurinikin syliini ja vetäisen parit ihanat kappaleet mm. Elämäntoveri ja Vanha rakkaus ei ruostu, jonka piakkoin pyrimme myös nauhoittamaan.

Kiitos siis teille kaikille käynneistänne, sillä annatte myös minulle voimia!

8 kommenttia:

  1. Kiitos samoin Huopatossunen, mukavaa maanantaita myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. On ihastuttavaa huomata että olet noin pirteä ja reipas tekemään ja touhuamaan kaikenlaista! Mielestäni tuo, että laitat jopa videoita youtubeen on mahtava asia! Ihanaa että ikäisesi, jo aikuinen nainen osaa niitä sinne laittaa ja vielä soittaa haitaria ja laulaa on todella mukava ja hieno asia. Piristit päivääni tällä blokkauksella todella.

    Kaikkea hyvää päivääsi toivottelee Sari

    VastaaPoista
  3. Voi, kiitos kommentistasi Sari ystäväni! Kiitos kauniista sanoistasi, jotka lämmittävät mieltäni! Meillä kun on yhteinen harrastus mieheni kanssa tämä musiikki. Kiitos sinulle Sari, sillä sinäkin piristit päivääni ja sain voimia! Lupsakkata päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Cela fait plaisir de vous retrouver sur votre blog.
    Bonne semaine !
    Cordialement.

    VastaaPoista
  5. Sinulla on positiivisuutta vaikka muille jakaa! Ihanaa oli lukea tuota postausta! Mukavaa päivän jatkoa sinne!! tuksu

    VastaaPoista
  6. Hi Francois,
    Merci, merci, mon cher ami, François! Je ne peux pas vous laisser, pas un, et écrire des blogs, c'est mon mode de vie, sans lequel je ne pourrais pas vivre! Merci, donc, appartient à vous, François, aussi! Vous avez déjà donné mes premiers commentaires sur mon blog, qui continue aujourd'hui comme l'Hélène-ajatelmia2. Jour confortable et sûr pour vous deux!

    VastaaPoista
  7. Voi, kiitos, kiitos tuksu ystäväni, mieltälämmittävistä sanoistasi, jotka antavat niin paljon voimia! Okei, en minä teitä jätä, vaan jatkan kirjoittamista! Mukavaa viikkoa ja lämmin halaus sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...