22.2.2018

22.2.2018

perjantai 16. syyskuuta 2011

BUEN VIERNES! MUKAVAA PERJANTAITA!


Viernes - Mensajes y Imágenes!


Tänään on perjantai ja 16. päivä syyskuuta. Sää on syksyisen kolea, mutta puiden välistä kimaltelee auringon säteet. Asteita on +11.


Meillä on syyskuuta jäljellä 14 päivää ja lokakuuta 27 päivää, joten yhteensä on vielä kestettävä tätä koleutta 41 päivää, mutta ...päivät vähenevät joka päivä ja lähtö lähenee. Vaan vielä pitää ja ehtii tehdä paljonkin.


Eilen sain siis jo molemmat sukat kärkikavennukseen, vaan siihen se jäi eilen, mutta taas on uusi päivä ja nyt teen kavennukset ja sitten se on sillä selvä. Seuraavaksi viimeistelen hartianlämmittimeni, jonka otan myös mukaan Espanjaan. Mutta sitten kudon vielä kämmekkäät tai kynsikkäät, mutta ehkä kuitenkin kämmekkäät ja tosi pitkät varret.


Mutta tässä istuessani tämän uuden läppärini ääressä aamutuimaasta lähtien, niin nappasin Sirun syliini, kun hän sitä halusi ja otin muutamia kuvia hänestä...meistä.

         Siru kultamme nuolee ja nuolee...ihana kultamme.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kurkistappa blogiini, siellä on sinulle jotain :) Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille ystävät ja Sirulle paljon rapsutuksia Hilimalta

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos Hilima ihana ystäväni ihanasta enkelitunnustuksesta! Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...