22.2.2018

22.2.2018

maanantai 26. syyskuuta 2011

FLUNSSAN KOURISSA

Tänään on maanantai ja 26. päivä syyskuuta. Päivä on pilvinen ja tyyni ja asteita on vain +13. Mutta enää on vain 31 päivää, kun lähdemme ja jalat jo tutisevat. Olen täällä flunssan kourissa, joten en jaksa paljon kirjoitella.


Mutta kämmekkäät ovat nirkkoreunusta vaille valmiit ja laitan kuvia myöhemmin. Nenä valuu ja on vaikea hengittää. No, tämä alkoi kurkku kivulla ja nyt on nuha. Juu, juon lämmintä ja lepäilen, mutta piti tulla teitäkin kurkistamaan, jotta ette aivan minua unohtaisi.


Toivottelen teille oikein leppoisaa viikon jatkoa!



6 kommenttia:

  1. Paranehan pian siellä rakkaittesi hellässä huomassa. Kaunis on tuo lause, kirjoitin sen itselleni muistiin :) Syysillan terveisin Hilima

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos, kiitos Hilima ystäväni! Yritän juoda lämmintä ja toivon, että paranisin pian! Tyynen ja hiljaisen syksyisen illan terveisemme sinne teille
    ja lämmin halaus sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos halauksestasi. Raskas oli eilen kirjoittaa, mutta se helpotti kuitenkin. Muistan jokaisen hetken kuin se olisi juuri tapahtunut. Eihän tuollaista voikaan unohtaa.Vain yksi uhminen maailmassa voi tietää miltä juuri minusta tuntuu, ja se on Pilvin isä, johon minulla on kuitenkin kaikesta huolimatta välit säilyneet. Tänään on jo parempi päivä. Tuo 26.9 on joka vuosi tosi vaikea päivä, sille ei voi mitään. Mutta olisin tunteeton ihminen, jos en tuntisi näin. Olen onnellinen tunteistani kaikesta huolimatta.

    VastaaPoista
  4. Uskon, että oli raskasta kirjoittaa, mutta varmasti se myös helpottaa. Ja toki ei tuollaista voi ikinä unohtaa ja rakkaus säilyy ikuisesti lapseen! Tunteita pitää olla ja ne pitää myös näyttää ja sanoa julki! Olet ajatuksissani!

    VastaaPoista
  5. Pikaista paranemista.
    Koeta karkottaa flunssa tiehensä ennen reissuun lähtöä sillä eihän ole mukavaa aloittaa sairastelemalla etelän lämmössä.
    Tänään on meilläkin ollut poutaa mutta eilinen oli sateinen ja todella myrskyisä päivä ei tehnyt ulos mieli kun tavarat lenteli pitkin pihaa.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka! Kaunis ilma on täälläkin ollut tänään ja ulos tekisi mieli, vaan kun ei niin ei. Mutta lähdön hetki lähenee ja pian potkaisen tämän flunssan huitsin nevadaan! Leppoisaa illan jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...