22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

PÄIVÄN PIRISTYSTÄ KAIKILLE! SIRU 11 KUUKAUTTA! ONNEA SIRU KULTA!

Tänään on keskiviikko ja 21. päivä syyskuuta. Päivä on poutainen ja asteita on +13, mutta sadetta on ainakin luvassa. Ja meillä päivät vähenevät sitä mukaan kuin täällä Suomessa sää viilenee. Meillä on enää 9 päivää syyskuuta ja 27 päivää lokakuuta eli yhteensä 36 päivää, joten aika vähän jo on ja perhoset vain lisääntyvät vatsassa.


Nythän nämä päivät ovat jo alkaneet olla yhtä hulabaloota. Eilen olimme molemmat parturissa ja tyytyväisiä olemme kampauksiimme. Tänään on Sirun synttärit, sillä Siru kultamme on tänään jo 11 kuukautta. Ja tänään hän myös pääsee landelle, kun me lähdemme huomenna aamulla jo varhain ajelemaan kohti Helsinkiä ja Malmin kappelia, jossa on rakkaan serkkuni siunaustilaisuus. Nyt on sinivalkoinen kukkavihko haettavissa ja vaatteet katsottuna, joten sitten vaan menox. Kyllä on kaipaus kova, jotta hellittääkö milloinkaan.


Mutta tänään vietämme siis Sirun synttäreitä ja ennenkuin otan Sirusta kameralla kuvia, niin nappasin muutamia kuvia myös webkameralla, joka on sisäänrakennettuna tähän läppäriini.
Tässäpä näitä tuli napsittua, kun se on niin helppoa.
                               Tässähän minä, leidi Sirutar, 11 kuukautta...
                                     ...ja tässä olen mummin kanssa...
                               ...en oikein malta pysyä paikoillani...
                ...no, nyt mummin sylissä on niin turvallista olla.


Ja sitten nappasimme rakkaani kanssa videopätkän myös tällä webkameralla. Hupaisaa vai mitä!
Siispä, toivottelen teille kaikille täällä vierailijoille oikein mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...