22.2.2018

22.2.2018

lauantai 1. lokakuuta 2011

ELÄKÖÖN ELÄMÄ! 11 RAKKAUDENTÄYTEISTÄ VUOTTA!

Click to play this Smilebox greeting
Create your own greeting - Powered by Smilebox
Customize your own greeting

Tänään on lauantai ja 1. päivä lokakuuta 2011. Aurinko paistaa ja puut liehuttelevat tuulen kera värikkäitä lehtiään. Asteita on täällä +11 ja Torreviejassa +28. Tasan ei käy onnen lahjat!

Tänään on meille suuri juhlapäivä, sillä olemmehan kohdanneet ensi kerran 1.10.2000. Ja nyt on vierähtänyt jo 11 rakkaudentäyteistä vuotta yhdessä eikä riidan pilkettäkään ole koskaan ollut eikä tule, sillä mielestämme riidat eivät kuulu elämään.

Olen jo aiemmin kertonutkin teille, miten olemme kohdanneet, kun meillä tuli 1 vuosi 10-vuotisen yhdessäolomme siunauksesta. Kihloihin menimme juuri tänä päivänä vuonna 2004 ja avioon 23.10.2004. Minä menetin rakkaan äitini juuri jouluna 2000 ja minulle oli johdatettu rakas puolisoni juuri silloin,kun toista ihmistä eniten tarvitsin ja kaipasin. Olen siitä kiitollinen!

Nämä vuodet ovat menneet oikein hyvin ja sairaudethan kuuluvat elämään ja niitä on riittänyt. Uusia tuulia on puhaltanut aika useinkin ja niin puhaltelee nytkin. Me päätimme tässä eräänä päivänä, että nyt lähdemme koko talveksi pois täältä pakkasesta. Niinpä tuumasta toimeen, me tilasimme matkat ja asunnon ja pian on lähtö käsillä. Kun kuukausi vaihtuu seuraavan kerran eli marraskuuksi, niin me olemme jo Espanjan auringon alla.

Meillä on ollut paljon iloa, mutta myös suruakin on riittänyt. Meillä oli neljä ihanaa villakoiraa, jotka menetimme yli 11 ja yli 12 vuoden ikäisinä. Viimeiset menetimme juuri vuosi sitten kesällä ja vieläkin heitä kaipaan. Mutta nyt meillä on mummin ja papan suloinen kultamussukka Siru, joka mummia vahtii koko ajan ja seuraa joka paikkaan ja makaa jalkojeni vieressä.

Tänään siis juhlapäivänä rakkaani leipoi meille kuperkeikkakakun, joka oli taivaallisen hyvää. On ilo huomata, miten mielellään rakkaani laittaa ruokaa ja hoitaa huushollia. Kuten laulussakin sanotaan "En päivääkään vaihtaisi pois..." ja se pitää täysin paikkansa.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...