22.2.2018

22.2.2018

perjantai 21. lokakuuta 2011

KUN ILTA SAAPUU, NIIN SUA MUISTAN....

Tänään on perjantai ja 21. päivä lokakuuta. Asteita on enää +4, mutta Torreviejassa +24. Päivä on ollut hyvin hieno ja puut ovat värikkäitä, vaikka useimmissa puissa ei ole enää lehtiä.


Tänään on Sirumme 1 vuoden ikäinen! Onnea Siru kulta! Enemmän Sirusta hänen omassa blogissaan sitten kun ehdin päivittämään. Nyt on Hymytyttö ja Hymypoika täällä Mummilassa ilostuttamassa ja huomenna tulevat nuoremmat lapsukaiset mummia ja pappaa tervehtimään. Ihanaa!


Nyt on enää 7 aamua, kun lähdemme kohti Espanjan aurinkoa. Ja nyt alkaa olla jo aika runsaslukuinen parvi perhosia mahassani, mutta eiköhän me selvitä. Onhan se ihanaa aikaa vain olla ja katsella ihania paikkoja ja valokuvata ja vain nauttia elämästämme.


Nappasin tyttäreni luota joitakin kuvia, joten laitan tännekin joitain.
 Tässä leikkii tyttäreni rakas Muru Ragdoll kissa...


..ja nyt nauttikaa tekin kynttilän loisteen rauhasta.


Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Viikon kuluttua olette jo Espanjan lämmössä :)

    Paljon onnea pikku Sirulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos Huopatossunen! Siru kiittää ja sanoo lurps, lurps! Juu me olemme viikon kuluttua jo toisenlaisessa lämmössä ja siitä saattekin sitten kuulla 5 kuukauden ajan, joten älkäähän kyllästykö! OIkein mukavaa päivän jatkoa sateesta huolimatta!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...