22.2.2018

22.2.2018

torstai 3. marraskuuta 2011

TERVEHDYS TÄÄLTÄ TORREVIEJASTA

Tänään on torstai ja 3. päivä marraskuuta, kun tätä naputtelen täällä Torreviejan bungalowissamme Spanish homessa. Aukaisimme juuri rautaportin ja linnut laulavat ja asteita on +20. Aamu on ainakin hieman pilvinen, mutta silti lämmintä.


Aikaisemmin päivitin wordin kautta, mutta nyt olen saanut jo rästit pökättyä tänne, joten pääsen kirjoittamaan suoraan päivän kuulumisia.


Mutta ensin laitan tänne lähtöpäivämme pienen videopätkän, jonka nauhoitin siellä Suomessa Vantaan kentältä. Muutin formaatin pienemmäksi, joten katsotaanpas josko tämä nyt sitten onnistuisikin.




Jes, ja sainhan minä tämän pätkän tänne teille nähtäväksi ja jatkossakin laitan muita videopätkiä, kun tämä kesti nyt 18 minuuttia, mutta tuli tänne kuitenkin, kun en luovuttanut, jeeee.


Nyt toivottelen teille oikein mukavaa viikon jatkoa ja joulun odotusta! Täällä alkoi satamaan, mutta lämmintä on silti.

2 kommenttia:

  1. Oi, te olette jo siellä uudessa kotosessa. Kiva kuulla että hyvin alkanut elo siellä sujumaan ja viihdytte :) Nauttikaa lämmöstä ja auringosta sekä uusista maisemista ja ihmisistä. Pitäkää huoli toisistanne, halauksin Hilima

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Hilima ystävämme! Juu, me nautimme täällä kaikesta! Lähetämme sinulle ja kaikille rakkaillesi auringonpaistetta ja lintujen laulua!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...