22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

TOISEN PÄIVÄN KUULUMISIA TORREVIEJASTA

TOISEN PÄIVÄN KUULUMISIA TORREVIEJASTA


 

Tänään on sunnuntai ja 30. päivä lokakuuta. Eilen käänsimme kellot kesäaikaan ja ero Suomen aikaanhan lisääntyi kahdella tunnilla kaiken kaikkiaan, mutta on toki vain tunnin edellä siellä Suomessa. Tänään heräsimme jälleen lintujen konserttiin, jonka sain tallennettua videollekin. Istuin tuossa terassilla ja naputtelin kuulumisia täältä, mutta kun aurinko putkahti esille, niin oli pakko siirtyä tähän oven viereen sisätiloihin, kun häikäisi niin kovin. Mutta lintujen laulu kuuluu toki hyvin tännekin, kun ovi on aina auki. Asteita on tällä hetkellä +22, joten voimme toki puhua, että täällä jatkuu kesän lämpö eikä särkyä muuten ole ollutkaan. Muutenkin verenpaineeni on huomattavasti alentunut täällä, joten jotain erilaistahan tämä ilmasto on tehnyt minulle. Kunhan saan vielä tuon ruokapuolenkin täällä hallintaan, niin pitäisi verensokerikin tulla hyväksi. Täällä on myös paljon parempi hengittää ja astmalääkettä en ole tarvinnut niin paljon ottaa, kuin Suomessa ollessani jouduin ottamaan ja sekin on hyvä asia. Tosin niitä yskän puuskia tulee vielä joitain kertoja, mutta on kuitenkin paljon vähentynyt.

Eilen kävimme jo ostoksilla tuossa lähellä olevassa Mercadonassa eli Super Marketissa. Ja se oli tosi iso ruokakauppa ja sieltä löysimmekin jos jonkinlaista herkkua ja myös ruokaa. Siellä on parhaat lihat ja valikoima oli todellakin runsas. Pian syömme, sillä noudatamme samoja ruoka-aikoja kuin Suomessakin ollessamme.

Syönnin jälkeen lähdemme pyydystämään netti yhteys tietoja tuolta läheltä olevasta kioskista. Saas nähdä, milloin me sitten saamme nettiyhteyden, kun ilman sitähän ei voi olla.

Mutta nyt lähetän teille kaikille Suomen ystävilleni oikein paljon aurinkoa ja lintujen laulua täältä Torreviejasta! Pitäkää itsestänne huolta! Juuri sain kuulla, että terassilla oleva lämpömittari näyttää jo +24 astetta, joten lämmintä toki riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...