22.2.2018

22.2.2018

tiistai 1. marraskuuta 2011

TUUTIN TÄYDELTÄ KUULUMISIA TORREVIEJASTA


 

Tänään on sunnuntai ja 30. päivä lokakuuta 2010. Olemme nyt asettuneet tänne uuteen kotiimme ja olemme kotiutuneet jo hyvin. Nettiyhteyttä emme ole vielä saaneet, mutta onneksi saan kirjoitettua kuulumisemme jo tänne muutenkin.

Matkamme meni oikein hyvin eli lähdimme kotoa perjantaina 28. päivä lokakuuta kello 10.40. Saavuimme ajoissa lentokentälle ja aika sielläkin meni oikein hyvin. Koneemme lähti aikataulun mukaisesti kello 15.55. Se oli aika mahtava matka. En tosin tehnyt käsitöitä, kun ei ollut mitään mielikuvaa mallista, mitä olisin tehnyt, mutta lankoja on mukana aika paljon, joten kyllä niistä monen monet sukkaparit kutoo kuvioilla ja ilman. Koneessa oli hyvä ruoka. Hieman oli ilmassa heittelehtimistä ja turvavyöt piti olla kiinni, mutta kun pääsimme turbulenssin läpi, niin matka oli jälleen tasaista ja henkilökunta hyvin ystävällistä. Ja kun saavuimme Alicanteen, niin olipahan siinä silmät pyöriäisinä ihmettelemistä, sillä lentokenttä oli niin valtavan suuri. Onneksi meillä oli apujoukkoja auttamassa matkalaukkujen ja muiden kanssa. Sitten tapasimme Hänet, joka tuli meitä vastaan kentälle ja matka Torreviejaankin sujui tosi hienosti. Näimme matkalla monia suuria kaupunkeja, jotka loistivat illan pimeydessä lukuisine valoineen. Suolakasoja oli järvien rannoilla kuin Suomen lumikasat konsanaan. Sitten saavuimmekin jo Torreviejaan ja tänne ihanaan Lago Jardinin kaupunginosaan, joka on todellakin Googlesta tutkittujen kuvien kaltainen. Kaikki meni aivan täydellisesti kuten pitikin.

Mutta tässäpä matkamme alkutunnelmia ja jatkoa seuraa vielä viiden kuukauden ajalta ainakin lähes joka päivä. Joten koettakaa kestää kuulumisemme!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntaita, vaikka en tosin tiedä, milloin saan tämän kuulumiseni teille nähtäväksi. Mutta tällaista tällä kertaa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...