22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

VIIKKO JO UUDESSA KODISSAMME TORREVIEJASSA

Tänään on sunnuntai ja jo 6. päivä marraskuuta. Aurinko paistaa ja asteita on jo +19 ja linnut laulavat. Täksi päiväksi on vielä luvattu sadettakin, joten emme lähde minnekään kauemmas. Palmut huojuvat aika lailla ja sisälläkin on viileämpää. Onneksi täällä on tuo ilmalämpöpumppu, jolla saamme huoneilman tasattua sopivan tuntuiseksi, siis ei liian kuuma eikä liian kylmä.


Tänään on täällä kaupat kiinni, mutta eilen täällä oli aivan tavallinen lauantai ja oli kaupat auki. Nyt saimme tämän hitaan yhteydenkin muutettua 3G:ksi, joka on huomattavasti nopeampi yhteys. Kiitos tiedoista pojalleni, joka meitä neuvoi!


Me syömme täällä paljon vihanneksia ja sitten tiramisua päälle kahvin kera, niin johan maistuu herkulliselta.


Eilen nappailin kuvia tästä terassiltamme, joten ihailkaahan jälleen:
Tällainen kaunis Kiinanruusukin on puhjennut kukkaan tässä pihalla...
...ja samainen Kiinanruusu tässä kokonaan kuvattuna...
...ja naapurin puoleista kaidetta kukilla koristettuna...
...ja pihanäkymiä terassiltamme...
...ja oman kaiteemme kukkia jälleen...


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein auringonpaisteista sunnuntaita! Sydämeesi aurinko talleta, niin pimeinkin päivä on valoisa!

7 kommenttia:

  1. Mukavaa sunnuntaita :)

    Täällä on jo melkein pimeää vaikka kello on vasta 16.30. Kilpikonna lähti tänään jääkaappiin horrostamaan ja jonkinlaisessa henkisessä horroksessa olen minäkin täällä pimeyden keskellä. Tulisipa jo lunta.

    VastaaPoista
  2. Pimeää ja kosteaa on täällä ollut jo monta päivää peräkkäin ja eilen oli mahdoton tuuli kaikki mikä oli irti lensi pitkin pihaa.
    Lunta minäkin odottelen.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos kommenteistanne rakkaat ystävät, Huopatossunen ja Tarikka! Täällä aurinko yrittää taas pilkistellä, mutta on kova tuuli ja palmut huojuvat kovin. Mutta silti lämmintä riittää +21 astetta ja huomenna vielä enemmän. LÄhetän teille aurinkoa ja lämpöä!

    VastaaPoista
  4. ;o) kun ei matkalaukku määrättömiä vedä niin siinähän on mainio aasinsilta tutustumisretkeilyyn, kun etsii paikallisen käsityöliikkeen.
    Touhukasta alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Tarina! Täytynee etsiä lankakauppa, kunhan tästä flunssanpoikasesta ensin selviän, kun toinen on jo käynyt tämän läpi. Siispä me vain lepäilemme ja nautimme täällä +24 asteen lämmössä. Mukavaa viikon alkua sinulle!

    VastaaPoista
  6. Oispa täälläkin yhtä lämmintä.. mukavia lomapäiviä teille sinne:)

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos kommentistasi Askastelua/Elämänmakuja! Täällä podetaan nyt pientä flunssanpoikasta, joten mistä lie lennähtänyt meihin. Muuten menee tosi, tosi hyvin ja ruokaa riittää. Mukavaa kynttilänvaloista syksyä ja joulun odotusta sinne teille!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...