22.2.2018

22.2.2018

perjantai 2. joulukuuta 2011

KUULUMISIA TORREVIEJASTA


Tänään on perjantai ja 2. päivä joulukuuta. Aurinko paistaa ja linnut laulavat, mutta vähitellen pilvet peittävät auringon ja asteet jäävät koleaan +20 asteeseen.
Huomiseksi on luvassa sadetta, mutta joka alkaakin jo tänä iltana. Vaan eipä sade meitä haittaa, kun täällä Spanish Homessa on lämmintä ja rauhallista.
Minä sain sinivalkoiset sukat jo valmiiksi, joten ne ovat vain päättämistä ja kuvausta vaille ja pian aion laittaa taas uudet sukat puikoille, sillä pitäähän puikoillakin olla töitä.

Tänään on täällä Torreviejassa markkinapäivä, mutta me lähdemme sinne vasta ensi perjantaina, kun ne ovat nääs joka perjantai. Muuten on mennyt aikamme tosi nopeasti, sillä ensimmäinen kuukausi on jo vierähtänyt ohitsemme. No, olemme ainakin saaneet Välimeren raikkaita tuulahduksia kasvoillemme ja hyvää ja herkullista ruokaa vatsaamme. Pian vietämme joulua täällä kesämaassa. Tosin me syömme aivan tavallista ruokaa vihanneksia, hedelmiä ja herkkuja yllin kyllin ja kynttilät palakoot ja linnut laulakoot ja toki kuuntelemme joulumusiikkia, jota on läppärissä sekä Buffalossa myös yllin kyllin.

Vielä on tiedossa katselmuskäyntejä Torreviejan keskustassakin monet kerrat ja nyt olen jo pannut merkille, missä on sellaisia kauppoja, joista kannattaa sitten ostella kaikenlaista mukavaa omaan kotiin ja hieman muillekin. Mutta nyt yritän vielä laittaa joitain kuviakin tänne, kun vaihdoin tämän operan raakatekstin toiseen muotoon. Katsotaanpas josko tämä nyt onnistuisi!

Tällainenkin ilmestys löytyi kun aikansa käveli ja katseli.

Ja Välimeren armaiset aallot...

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa joulukuun alkua!






























--
Käytössä Operan mullistava sähköpostisovellus: http://www.opera.com/mail/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...