22.2.2018

22.2.2018

tiistai 14. helmikuuta 2012

OIKEIN IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ TÄÄLTÄ BRASILIASTA!

Tänään on tiistai ja 14. päivä helmikuuta. Aurinko nousee taivaalle ja olo on kuin peipposella, kevyt ja onnellinen. Tänään on ystävänpäivä, joten ystäviä täälläkin riittää aika paljon. Asteita taitaa olla jo +25, joten täällä tarkenee ja ilma on raikasta, kun eilen sateli.

Mutta mitäpä täältä nyt kertoisin teille! Täällä on vain niin erilainen, oma elämä, ilman kiireitä. Sää on kaunis ja lämmin. Linnut laulavat. Ja musiikki soi, tosin minulla soi läppärin kautta kotimaista musiikkia.

Mutta joka aamu tulee tällainen suloisuus meitä tervehtimään ja hyppää syliin ja nukkuu siinä vaikka kuinka kauan aikaa. No, tänään taas otin meistä hyviä kuvia web kamerallani. Nauttikaa!

                           Tässähän minä ja Nuppu...


                   ....kyllähän hän on suloinen!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää lumipyrystä ja pakkasista huolimatta!

5 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos rakkaat ystävät, Tuta ja Neferi! Oikein ihanaa ystävänpäivää myös teille pakkasista ja lumipyryistä huolimatta!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Ja oikein ihanaa ystävänpäivää sinne teille kaikille ja erikoisesti Manulle suukkoja täältä Brasiliasta!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...