22.2.2018

22.2.2018

lauantai 11. helmikuuta 2012

TENHA UM BOM FIM DE SEMANA! HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! HAPPY WEEKEND!

Tänään on lauantai ja 11. päivä helmikuuta. Aurinko yrittää näyttäytyä pilviharson takaa, kun yölläkin saimme sadetta, jota jo kaipasimmekin. Asteita on silti +25 tai jopa enemmänkin. Mutta sade teki hyvää pitkän poutajakson jälkeen.

Täällä aamu alkaa kuten muuallakin, paitsi että nuo suloiset kisut tulevat heti aamusella sanomaan "Bom dia". No, kyllähän he ovat tainneet jo joitakin suomalaisiakin sanoja oppia. He ovat vaan niin viisaita ja kehräys, ah, se on mahtavaa.

Mutta otin syliin kissan, jolle annoimme nimen Nuppu ja toisen kissan, jota kutsun Susuksi.



 Tällainen sylikissa on Nuppumme...
 ...ja tällainen suloisuus on Susu...
 Tällaisia suloisia hellittäviä täältä löytyy! Miten heitä rakastankaan!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua, sillä minäkin siirryn tuonne altaan äärelle nauttimaan raikkaasta aamusta!

6 kommenttia:

  1. Nauti täysin siemauksin siellä! Täällä on NIIN kylmää :(
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi tuksu! Juu, pitää ottaa kaikki ilo täällä nyt irti ja nauttia lämmöstä ötököistä huolimatta! Mutta mukavaa talven jatkoa sinne teille!

      Poista
  2. Kiitti vierailustasi blogissani!Tulin lukemaan ja kadehtimaan ihanaa reissuasi ;-) Täällä hetkeksi pakkaset hellittivät,mutta luvattiin 5-10 cm lunta tulevaksi tämän päivän aikana.Voi koiraparkoja!Uppoavat jo muutenkin lumeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja vierailustasi soile&nelijalkaiset kaverit! Tämä on tosi ihana tällainen yllätysreissu Torreviejasta hypätä tänne Brasiliaan ystävien luokse! Mukavaa talven jatkoa ja blogiasi on mukava lukea! Rakastan koiria, mutta jouduimme luopumaan, kun astmani paheni niin kovin!

      Poista
  3. Oi,tosi kurjia nuo allergiat.Minullakin on astma,mutta onneksi vain ärsytysastma,eli en ole eläimille allerginen.Pakkanen,hajut ja käryt ym.laukaisee astman.Lievänä muutenkin tuo onneksi ilmenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Soile! Onneksi et ole eläimille allerginen! Minuun käy myös pakkanen ja hajut esim. tupakka, hajuvedet, pulverit ym. Mutta elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa, vai mitä! Ihanaa talven jatkoa, mutta kevään odotusta!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...