22.2.2018

22.2.2018

torstai 16. helmikuuta 2012

TERVEISIÄ BRASILIASTA

Tänään on torstai ja 16. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa jälleen pilvettömältä taivaalta ja asteita on +28, joten täällä on todellakin kesä.


Täällä vaan aurinko paistaa ja linnut laulavat ja toki moskiitoilla on hauskaa, kun syövät minun makiaa verta, hyi olkoon. Minulla on laastareita jalat ja kädet täynnä ja kutina on tosi kova. Mutta pikku hiljaa ne tässä alkavat sitten parantua, vaan heti löytyy uusi paikka moskiitoille. No, aikansa kutakin, sillä olemmehan trooppisessa maassa ja maassa maan tavalla.
Mutta suunnitelmia on tosi paljon, vaan niistä sitten tuonnempana joskus, kun kevät saapuu Suomeen.

Mutta täällä menee ihan hyvin muuten ja nautimme täällä kesästä. On aika vaikeaa kuvitella, että siellä Suomessa on talvi, lumipyryä ja pakkastakin ja paljon lunta ja liukasta. Täällä olemme kuin toisessa maailmassa, sillä olemmehan maapallon toisella puolella.


Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa päivän jatkoa ja pitäkää itsenne lämpimänä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle muistamisesta. Seppokin pääsi viimein toivomalleen matkalle, matkalle jossa ei enää tarvitse kärsiä. Minä sain olla hänen vierellään loppuun saakka, kuten olin hänelle luvannut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän me kaikki vuorotellen lähdemme. Sinä seisoit hienosti miehesi rinnalla viimeiseen asti! Varmasti sinullakin on nyt hyvä olla, kun Seppo tiesi, että olet hänen rinnallaan loppuun asti ja tiedät, että Sepolla ei ole enää tuskia.
      Nyt sinä jatkat eteenpäin muistoinesi ja jonain päivänä aloitat uuden elämän, sillä ihmisen ei ole hyvä olla yksin! Mukavaa päivän jatkoa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...