22.2.2018

22.2.2018

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

ENÄÄ ON KAKSI PÄIVÄÄ...JA SITTEN...

Tänään on keskiviikko ja 28. päivä maaliskuuta. Kun aukaisimme luukut seitsemän aikaan, niin ulkona oli vielä hämärää. Mutta asteita oli +14 ja linnut laulavat. Tänäänkin on luvassa lämmin päivä ja me suunnistamme kulkumme jälleen kiinalaiseen, jossa jatkamme shoppailuamme ja ostamme uuden matkalaukun, jeeee. Kun kaikki tavaramme eivät tietenkään mahtuneet näihin kolmeen laukkuun, jotka otimme mukaamme. Mutta eihän yksi lisä laukku turhaan ole ja kun halvalla saa.
Eilen kävelimme kaksi lenkkiä eli kaksi tuntia siinä meni, kun porhalsimme ohi kukkaketojen. Tänne on tullut niin paljon kukkia lisää ja joka päivä taitaa aueta aina enemmän ja enemmän kukkia. Mantelipuut ovat jo kukkineet, mutta nyt alkaa kukkia kirsikkapuut. Ja mimosathan ne loistavat keltaisella värillään ja tuuheudellaan jo pitkälle ja niitä on joka puolella. Huomenna on täällä yleislakko, joten mikään ei ole auki. Ja onneksi meidän lähtömme on vasta perjantaina ja illalla myöhään, joten eiköhän me ilmaan päästä.
Mutta kuvaukset olivat jälleen tuottaneet hedelmää ja täällä on vaan niin kaunista ja ihanaa olla ja "sen näkee jo naamasta..."
Tällaista tuli siis eilen 27.3.2012:

Täällä on vaan niin helppoa hymyillä...

...kilpaa auringon kanssa alla mimosa puun...

...ja uudet aurinkolasit ovat tosi hyvät ja vain 4 euroa...

...ja tässä pitää jo kurkistella taivaallekin...pilvettömälle taivaalle...

...alla mimosa puun...

Mutta nyt toivottelen teille kaikille jälleen oikein ihanaa päivän jatkoa ja kevään odottelua!

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa Suomeen!Nauttimaan Suomen keväästä:)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin! Tuokaa kesä tullessanne, tätä loskaa tulee jo korvistakin. Jaa miten niin en pidä keväästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos toivotuksista vesimiesneuloo ja Huopatossunen! Kyllä me tuomme teille kesän tullessamme ja muuttolinnut lentävät kilpaa koneen kanssa! Mukavaa viikonloppua ja huomenna se lähtö sitten koittaa ja silloin se ikävänkin voittaa!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...