22.2.2018

22.2.2018

lauantai 10. maaliskuuta 2012

NÄIN SE KESÄLOMA TOIMII...

Tänään on lauantai ja 10. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa ja lintujen lauluun heräsimme tänäkin aamuna asteiden ollessa vain +12 astetta. Tällä hetkellä on jo +18, joten vielä on lämmön nousun aika.
Mutta eilen oli perjantai ja joka perjantai on täällä suuret markkinat. Ja voi sitä markkinahumua, mitä siellä oli! Siellä oli kadut suljettu ja markkinakojuja oli vieri vieressä, oli kenkiä, puseroita, aurinkolaseja, koruja, kaulaliinoja...jne...jne...valtavasti kaikkea tavaraa ja tosi halpaa.
No, tulihan sieltä ostettua sitä sun tätä, mutta siitä sitten taas toisella kerralla enemmän.
Markkinahumun jälkeen poikkesimme vielä Dinosaurus puistoon. Ja koska lapsenlapseni rakastaa dinoja, niin otinpahan joitakin kuviakin hänelle ja toki muillekin, mutta tätä Dinojen palvojaa ajatellen. Täällä Torreviejassa on paljon kauniita puistoja, hyvinhoidettuja ja joissa eläimet saavat köpötellä ja tepsutella aivan vapaana. Minun mielipiteeni on todellakin muuttunut tästä maasta tosi paljon ja nyt kun olen tämän kaiken ihanuuden, Paratiisin, saanut kokea lähes viisi kuukautta, niin voin hyvin sanoa käsi sydämellä, että rakastan tätä maata, rakastan Torreviejaa ja rakastan näitä ihania ihmisiä.
Tänne me vielä palaamme "some day".

Tässähän tämä iso komeus kurkistelee kerrostalojen korkeudella...

..ja näin pieni on ihminen...pappa...Dinon rinnalla...vain jalan korkuinen...

...ja tällainen on Dino...

...ja suihkulähteitä on paljon joka puistossa...

...kukot tepastelivat vapaana aina välillä kiekaisten kotoisella äänellään...

...ja tuttuakin tutumpi lippu liehui vienossa tuulessa...

...näin paljon eri maiden lippuja liehui sulassa sovussa...

ja hanhetkin uivat sulassa sovussa.
Mutta nyt toivottelen teille oikein ihanaa päivän jatkoa, sillä pian saan aterian eteeni ja se on herkullista mansikoineen ja makoisine kakkuineen.

4 kommenttia:

  1. Komea dino. Meilläkin oli dinolelu poikineen kun lapset olivat pieniä ja kuopus tunsi monta dinolajia. Suosikki taisi olla Triceratops.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Huopatossunen!Dinot taitaa olla poikien suosikkeja. Minunkin lapsenlapseni rakastaa Dinoja ja hänellä on iso pino kirjoja ym. niistä. Mukavaa päivän jatkoa!

      Poista
  2. Hauska dino :-D Tosi upean lahjan sait mieheltäsi.Minä en saanut edes kukkia :-( Tosin,ei sitä miestäkään ole :-D Kevät etenee täällä liian hitaasti.Toki aurinko jo sulattaa lumia,silloin kun paistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Soile! Juu, ihanan auton sain ja vielä kuljettajankin kaupan päälle! Hän vaan on niin ihana, joten kyllä niitä vielä sinullekin löytyy jonain päivänä! Mukavaa sunnuntaita sinulle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...