22.2.2018

22.2.2018

tiistai 20. maaliskuuta 2012

SATAA, SATAA, LOTISEE...

Tänään on tiistai ja 20. päivä maaliskuuta. Pian loppuu taas tämäkin kuukausi ja sitten olemme jo kotona Suomessa, jossa kevät aukeaa. Eilen täällä tuli kova myrsky, kun olimme lenkillä, joten tiesimme, että nyt tulee säähän muutosta. Ja niinhän sitä tulikin! Koko pitkän yön on sataa lotissut ja myrsky piti omaa ääntään. Nyt ainoastaan lotisee ja myrsky on tainnut jo laantua hieman. Terassille emme ole vielä menneet, koska siinä se vesi lotisee, joten emme näe lämpötiloja vielä ainakaan. Mutta jospa tuo sadekin hieman laantuisi, vaikka eilisen nettitiedon mukaan sadetta tulisi vielä huomennakin. No, onneksi sitten taas loppuu, sillä täällä ei kovin paljon edes satele. Toisin kuin Brasilian kesässä, jossa satoi ja ukkosti jokaikinen päivä, mutta sitten taas paistoi aurinkokin ja lämmintä toki riitti. Täällä on tämän nettiyhteyden kanssa hieman ongelmia, kun on matalapaine, joten netti ei siis toimi. Mutta niinhän se oli Brasiliassakin, joten ei huolta, no problem.
Tällä hetkellä kuitenkin jo sähköt toimii, kun nehän menee poikki usein aamuisin ja iltaisin, mutta kestää vain muutaman minuutin. Siispä, ei siitäkään mitään huolta! Mutta meillä on enää 9 päivää täällä oleskelua ja sekin tuntuu taas hyvältä, kun pääsee omaan kotiin 5 kuukauden jälkeen. Ja enää ei näin pitkää poissaoloa kotoa, ei! Meillä on jo koti-ikävä ja kova sellainen, joten laskemme vain päiviä, jolloin pääsemme koneeseen ja kotia. Muuten täällä on mennyt oikein hyvin ja mitään poikkeavaa emme voi sanoa, vain koti-ikävä ja sillehän ei voi mitään.
Mutta nyt laittelen tänne vielä joitain kuvia Cartagenasta, kun otin sieltä 340 kuvaa.

Tässäpä kaunista Cartagenaa...

...ja paljon purjeveneitä...

...ja näitä upeita patsaita löytyy paljon täältä...

...wau, mikä purjelaiva...

...ja katunäkymää Cartagenasta...siistit, laatoitetut kadut...

...taidokkaasti rakennettuja taloja...

...aivan upeita vanhoja rakennuksia...

...kauniita...

...taidokasta...upeata...

...korkeita kiviaitoja...muureja...

...ja kukat kukkivat...

...ja niin kauniisti koristeltu kello...

...korkeita taloja...

...ihana kiinalainen ravintola...

...tuttu Euro Market täälläkin...

...Välimeri ja vuoret...

...ja tunnelin päässä on aina valoa ja sitä kohti menemme...

Mutta nyt toivottelen teille kaikille jälleen oikein ihanaa tiistai päivää ja nauttikaa kevään tulosta!

6 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin Suomeen. Tulette kyllä ihan pahimpaan vuodenaikaan, täällä on loskaa, loskaa, loskaa ja loskaa. Paitsi siellä missä on kuraa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos tervetulotoivotuksesta, Huopatossunen! No, koti-ikävä painaa jo niin paljon, että emme välitä vaikka olisikin loskaa ja kuraa kaikkialla, kunhan pääsemme omaan kotiin! Mukavaa päivän jatkoa sinne teille!

      Poista
  2. Minäkin toivotan teidät tervetulleiksi hyville hankikanto hiihtokeleille!
    Kylässä hyvä, kotona paras sanoo vanha kansa.
    Jep' Espanjan talviaikana nyppi just' nämä sähkökatkot.
    Kuopus oli puolivuotias. Meijerituotannossa ei ollut moittimista, mutta paksumpaa pöperöäkin piti jo reippaasti kasvavalle antaa. Jottei aldenttea pöperöä tarvinnut tarjoilla oli kotikutoinen villasukka jälleen paikallaan. Vihannekset lasipurkkiin ja lasipurkki villasukkaparin sisälle muhimaan.
    Nauttikaa vielä viimeisistä retkipäivistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos kommentistasi Tarina! Kyllä se näin on että home sweet home eli oma koti kullan kallis! Mutta oli täällä tosi ihanaa olla ja minne lie, vielä tiemme nyt vie...
      Ihanaa päivän jatkoa sinulle!

      Poista
  3. Sinulle on jotain kivaa blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos, kiitos Neferi, ihanasta ja sydäntä lämmittävästä "kivasta"! Olen hämmentynyt, yllättynyt, mutta iki-onnellinen, siispä kiitos soikoon ikenistä!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...