22.2.2018

22.2.2018

torstai 15. maaliskuuta 2012

UUDET SULOISET TULOKKAAT

Tänään on torstai ja jo 15. päivä maaliskuuta. Aurinko on noussut jo ja lämmittelee tähän aikaankin +18 asteen lämmöllä meidän mittarissa. Lintujen lauluun me tänäänkin saimme herätä.
Mutta päivät kuluvat niin nopeasti, että pian saamme herätä omassa sängyssämme omien tavaroiden ja kotimme ympäröimänä. Ihanaa! On ollut hyvin ihana ja antoisa reissu tämä 5 kuukautta ja olemme nähneet ja kokeneet hyvinkin paljon. Ja saimme nähdä 10 kaipaavien vuosien jälkeen rakkaat ystävämme Brasiliassa, jossa vietimme heidän ja heidän ihanien kissojen kanssa aivan ikimuistoisia hetkiä.
Mutta nyt lähdönhetki lähenee joka päivä ja koti-ikäväkin kasvaa, mutta toisaalta taas ikävä jää tänne Torreviejaankin, josta olemme saaneet aivan ihania ystäviä. Mutta tännehän pääsemme taas, kun siltä tuntuu.
Eilen kävimme rantabulevardilla ja nautimme Välimeren ihanasta tuoksusta ja aaltojen kimalluksesta auringon säteissä leikitellen. Ihmisiä oli paljon kävelemässä ja nauttimassa meren raikkaudesta ja terveellisistä vaikutuksista. Sitten satuimme poikkeamaan lelukauppaan...hm, minnekäs muuallekaan. Sieltäpä hyppäsi syliini...
HUPS!

...tällaiset veijarit, jotka sanoivat nimekseen...

...ken arvaakaan sen...minkä nimekseni mä sain...

...no, minä olen nuhanenä Petteri...iloinen vekkuli...

...ja minä olen Petra, Petterin tomera kaksoissisko ja me pääsemme Suomeen...
mutta siitä sitten toisella kerralla.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja auringonpaisteista päivää!

2 kommenttia:

  1. Voi sinä Ihana!
    Huippukiva juttu taas :) Kirkasti meikäläisen nuhapäivää kummasti :)
    Mukavaa torstaita sinne!!!!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos ihanasta kommentistas, ihana tuksu ystäväni! Toivottavasti paranet pian! LÄhetämme täältä lämpöä ja rakkautta sinulle ja lämmin ja iso halaus!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...