22.2.2018

22.2.2018

torstai 12. huhtikuuta 2012

ONNEA MUMMIN HYMYTYTTÖ!

Tänään on torstai ja 12. päivä huhtikuuta. Aurinko on paistanut koko päivän ja se sulattaa lumen pois. Tänään on kuitenkin aivan erityinen päivä minulle, sillä toiseksi vanhin lapsenlapseni täyttää tänään 15 vuotta. Onnea mummin kulta!
Mutta mitähän oli silloin 15 vuotta sitten?
Sinä lapsonen synnyit perheeseen, jossa oli äiti, isä ja sinua kaksi vuotta vanhempi veikka. Sain hoitaa sinua ja veikkaa aika paljon ja tein samalla sinulle vaatteita, virkkasin mekon ja hatun. Aika on kulunut ja nyt olet jo 15 vuotias neitonen. Olet käynyt mummia ja pappaa ilahduttamassa aika useinkin ja siitä sinulle kiitos. Mummi täällä miettii sitä aikaa, kun sinä olit luonani. Silloin eli myös isomummi ja hän pökki sinua vaunuissa monet kerrat ja sai sinut nukkumaan sillä aikaa, kun mummi oli koirien ja veikan kanssa ulkona. Se oli ihanaa aikaa, lapsoseni! Mutta niin on nytkin, kun olet saavuttanut jo 15 vuoden iän. Sinulla on iso veikka ja käytte vielä samaa koulua. Mutta sinulla on myös suloinen pikku sisko ja kaksi pikku veikkaa, joten touhua riittää heidänkin kanssa. Mutta huomenna tulette ison veikan kanssa mummille ja papalle juhlimaan synttäreitä, teidän molempien, sillä iso veikkahan on täyttänyt jo 17 vuotta. Mutta koska mummi ja pappa olivat Espanjassa viettämässä Suomen talvea, niin nyt vasta vietämme teidän molempien synttäreitä kera mansikkakakun, tottakai.
Vielä kerran onnea mummin Hymypoika ja onnea mummin Hymytyttö!
Ja nyt toivottelen teille, rakkaat lukijani, oikein mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Tervetuloa Suomeen!
    Paljon onnea synttäreille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos Ahti, kommentistasi! On ihanaa olla kotona ja kun vielä Väinönlinna odottaa, niin kaikki on hyvin taas! Mukavaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea neitokaiselle
    ja
    ihanaa keväistä alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Tarina, kommentistasi! Kyllä se kevät jo tulla saa ja aurinko paistaa vaan...
      Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

      Poista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...