22.2.2018

22.2.2018

maanantai 23. huhtikuuta 2012

TULEHDUS JÄLLEEN SELÄTETTY...

Tänään on maanantai ja 23. päivä huhtikuuta. Aamulla paistoi aurinko, mutta nyt pilviverho on peittänyt auringon ja pudottelee hieman sadepisaroitakin. No, sehän tietää myös, että kesäkin on tulossa.
Jälleen...taas iski tuo viheliäinen tulehdus ja niin rajusti, että ajattelin, että en selviä enää tästä, mutta hei, minähän elän. Onneksi nyt oli antibioottia kotona, joten sain avun tosi nopeasti ja nyt olenkin sen jo selättänyt ja voiton puolella, joten elämä hymyilee jälleen. No, olenhan tottunut jo tähän 4-5 viikon välein tulevaan tulehdukseen. Sitten ei muu auta kuin ottaa taas viikon antibioottikuuri ja se on siin.
Mutta kaikesta huolimatta olen erittäin onnellinen, sillä minulla on paljon asioita, joista voin olla kiitollinen ja onnellinen.
Olipa kiva käydä liiterissäkin ostoksilla ja onpa se muuttunut tämän vuoden aikana.
Nukkehuonekin alkaa jo olla kunnossa ja langat on paikoillaan, joten ei muuta kuin voimia minun kätösiini ja puikot heilumaan. Onhan tässä 40 nukkea ja 30 ötökkää, joille voin tehdä kivoja vaatteita. Pitänee kait alkaa pienimmistä nukeista se vaatteiden tekokin.


 Nämä yllä olevat on tehnyt rakas tyttäreni...

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Täällähän on tapahtunut vaikka ja mitä.
    Olette kotiutuneet takaisin.
    Monta jätesäkillistä lankaa ;o) on taattu merkki kotiutumisesta.
    Pikaista toipumista ja kauniita kevätpäiviä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommnetistasi Tarina! Juu, olemme kotiutuneet nyt kolmen viikon aikana hyvin ja nyt olemme jo Väinönlinnassa ja laatikot on täynnä lankoja, jeee! Kunhan vaan jaksaisin vielä kutoakin! Mutta päivä kerrallaan! Aurinkoisia kevät päiviä sinulle!

    VastaaPoista

VIIMEINKIN PÄÄSEN TÄNNEKIN BLOGIINI

Tänään on sunnuntai ja 22.11.2020. Aurinko laskee ja tulee hämärää. Olen onnellinen, kun pääsen tänne blogeihini pitkästä aikaa. Kirjoitan t...